Intaro.nl
Image default
Bedrijven

Professionele vertalingen door een beëdigde tolk- en vertaalbureau

Hebt u vraag naar een goede beëindigde vertaling van uw zakelijke documenten? Dan bent u hier op het juiste adres. Werkt uw onderneming bijvoorbeeld samen op internationale vlakken? Dan is het essentieel dat documenten professioneel vertaald zijn. Dit beïnvloedt niet alleen de communicatie, maar ook uw reputatie als bedrijf. Met een beëindigde vertaling van professionals is dit binnen handbereik. Wij vinden het namelijk essentieel dat alle tekst zo goed mogelijk worden vertaald. Dit doen wij door met beëdigde vertalers te werken die nauwkeurig te werk gaan. Zo bent u ervan gegarandeerd correct vertaalde document te versturen naar uw buitenlandse zakenpartner.

Wat houdt een beëdigde vertaling precies in?

Een beëdigde vertaling wordt dus uitgevoerd door vertalers werkzaam bij een beëdigd tolk- en vertaalbureau. Deze zijn ingeschreven bij het register en leggen een eed af. Doordat de wereld en dus de taal nooit stilstaat, is bijscholing essentieel voor het behoud van kwaliteit. Met een beëindigde vertaling bent u gegarandeerd van een vertaling met deze hoge kwaliteit en precisie. Bovendien zijn deze vertalingen rechtsgeldig. Hierdoor kunt u zelfs de vertaling van de meest belangrijke juridische documenten aan het vertaalbureau overlaten. Andere soorten documenten zijn teksten op websites, mails, brochures en handleidingen. Een beëdigde vertaling is bij ons in elke taalcombinatie mogelijk.

Wat zijn de voordelen van een beëdigde vertaling?

Het beroep vertaler is officieel een vrij beroep. Hierdoor mag iedereen het uitoefenen. Echter zegt dit niets over de kwaliteit van de vertaling. Ook al is een persoon opgegroeid met de taal waarin u een vertaling nodig hebt, dit zegt nog niets over hoe goed deze persoon de grammatica beheerst. Laat staan complexere woorden die verbonden zijn aan een bepaalde industrie. Om deze reden is het belangrijk om met een beëdigde vertaling te laten uitvoeren. Een beëdigde vertaling houdt in dat de vertalers zijn ingeschreven bij een register. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd. Bovendien laten onze vertalers en tolken voor een beëdigde vertaling zich elk jaar bijscholen.