Intaro.nl
Image default
Bedrijven

Aluminium schuifpuien laten installeren door experts

Heeft u er al over nagedacht om een aluminium schuifpui te laten installeren maar je weet nog niet zeker of dit iets voor jou is of je weet nog niet door welk bedrijf je dit wilt laten doen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Want Schipper Ede is de plek om een aluminium schuifpui te kopen en deze door hen te installeren. Wij zijn de experts op het gebied van zulke bouwinstallaties en hebben meer dan tien jaar ervaring hierin.

Het verschil tussen een houten en een aluminium schuifpui

Veel mensen weten het verschil tussen een houten en een aluminium schuifpui niet. Er zit niet heel veel verschil tussen de twee, maar het is handig om te weten wat nu precies het verschil is. Bij een houten schuifpui is er meer onderhoud nodig om de zoveel tijd. Hierbij moet je denken aan de verf die langzaam vervaagt en het hout dat kan spleten. Bij een aluminium heb je juist amper onderhoudskosten en hoef je ook niet goed bij te houden. In conclusie is eigen een aluminium schuifpui beter, vanwege het besparen van kosten, maar sommige houten schuifpuien zijn ook van goed materiaal gemaakt. Bij Schipper Ede kunt u kiezen uit beide varianten en wij adviseren u graag.

Wij regelen alles voor u

Als u eenmaal besluit om een product bij ons aan te schaffen, kunt u ervoor kiezen dat wij alles voor u komen installeren. Daardoor hoef je geen derde partij in te schakelen voor de klus en scheelt het u gedoe. Als u hiervan wilt profiteren, wordt dit meteen besproken tijdens de aankoop van uw product en maken we een afspraak wanneer de installatie plaats zou vinden. Meestal hebben we maar een dag nodig om alles te regelen en gereed te maken voor u.

Schipper Ede

Wilt u meer weten over de goede kwaliteit producten die wij aanbieden en over onze overige diensten die wij aanbieden? Bekijk dan eens onze website via www.schipper-ede.nl voor meer informatie over onze producten, waar wij als bedrijf voor staan en kunnen betekenen voor u.