Intaro.nl
Image default
Bedrijven

LED verlichting toepassen in showrooms en de horeca

LED verlichting is een steeds populairdere verlichtingsoplossing geworden in verschillende industrieën vanwege zijn energie-efficiëntie, lange levensduur en veelzijdigheid. In Nederland is LED verlichting op grote schaal toegepast in showrooms en de horeca.

LED verlichting showroom

Showrooms zijn vaak ontworpen om producten te tonen en een bepaalde sfeer over te brengen. Verlichting speelt een cruciale rol bij het bereiken van deze doelstellingen. LED verlichting showroom heeft in deze context verschillende voordelen. Ten eerste kunnen LED lampen worden aangepast om verschillende kleuren en intensiteiten uit te stralen, waardoor ontwerpers verschillende verlichtingsscenario’s kunnen creëren en de esthetiek van de producten kunnen verbeteren. Ten tweede staat LED verlichting bekend om haar energie-efficiëntie, die de energiekosten aanzienlijk kan verlagen en kan bijdragen tot inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Ten slotte hebben LED lampen een langere levensduur dan traditionele verlichtingsoplossingen, wat betekent dat de onderhoudskosten na verloop van tijd kunnen worden verlaagd.

LED verlichting horeca

In de horeca is LED verlichting ook een populaire keuze geworden vanwege de energie-efficiëntie, veelzijdigheid en esthetiek. Restaurants, bars, hotels en andere horecabedrijven gebruiken verlichting om verschillende stemmingen en sferen te creëren, afhankelijk van de gelegenheid of het tijdstip van de dag. LED horeca verlichting kan worden gebruikt om warme, intieme omgevingen of heldere, energieke ruimtes te creëren. Bovendien kan LED verlichting eenvoudig worden geprogrammeerd om kleuren en intensiteiten te veranderen, waardoor bedrijven zich kunnen aanpassen aan verschillende evenementen of gelegenheden. Ten slotte staat LED verlichting bekend om haar duurzaamheid en lage onderhoudskosten, waardoor het een ideale oplossing is voor bedrijven die hun bedrijfskosten willen verlagen.

Veel horecabedrijven zijn begonnen met het toepassen van LED verlichtingsoplossingen. De Van der Valk hotelketen heeft bijvoorbeeld LED verlichting in al zijn hotels geïmplementeerd, waardoor het energieverbruik met 30% en de onderhoudskosten met 80% zijn gedaald. Bovendien hebben verschillende restaurants en bars in Amsterdam LED verlichting geïnstalleerd om een unieke en dynamische sfeer te creëren en klanten aan te trekken met hun innovatieve verlichtingsontwerpen.

In het algemeen is LED verlichting een steeds populairdere keuze geworden in zowel showrooms als de horeca, maar ook in onder andere werkplaatsen, kantoorruimtes en winkels. Het bedrijf LED Design Holland geeft advies over LED verlichting, zoals welke verlichting geschikt is voor welke ruimte. LED Design Holland heeft een groot aanbod en geen probleem met maatwerk. Vraag de LED Design Holland specialist naar de mogelijkheden en een offerte op maat.

https://www.leddesignholland.nl