Intaro.nl
Image default
Bedrijven

Gekwalificeerde lassers voor al uw grote en kleine laswerkzaamheden

Bent u op zoek naar fijne gekwalificeerde lassers voor uw laswerkzaamheden? Dan kunt u ons inschakelen. We nemen elke opdracht aan; hoe klein of hoe groot die ook is. Hoe groot of klein een opdracht ook is; onze gekwalificeerde lassers leveren ten allen tijde deskundig maatwerk. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van drukvaten, vloeistoftanks, en complete dynamisch belaste constructies voor onder meer: olie- en gasindustrie, energiemarkt, offshore en veel meer. Al onze werkzaamheden worden volledig naar de specificaties en wensen van onze klanten uitgevoerd. Als u geen eigen ontwerp heeft, kunnen wij dat dat ook voor u in orde maken. Ook bij het maken van uw ontwerp nemen we uw specificaties en wensen mee.

Schakel gekwalificeerde lassers in voor laswerkzaamheden en reparaties

Onze gekwalificeerde lassers staan garant voor kwaliteit en vakkundigheid en kunnen de meest uiteenlopende ontwerpen realiseren. We beschikken over een uitgebreid machinepark met moderne lasapparatuur voor veel verschillende soorten laswerkzaamheden en lasmethodes. We kunnen onder andere koolstof- en roestvast staalsoorten lassen. Onze laswerkzaamheden sluiten naadloos aan op de wensen van onze klanten. U kunt de gekwalificeerde lassers ook inschakelen voor al uw reparaties op het gebied van laswerkzaamheden. Wij repareren onder andere aluminium motorblokken, rolcontainers en veel meer. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van reparaties? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Gekwalificeerde lassers leveren opdrachten tijdig op

Naast deskundig maatwerk kunt u van de gekwalificeerde lassers ook snelle levertijden verwachten. Bent u op zoek naar gekwalificeerde lassers die uw laswerkzaamheden tijdig en tegen een aantrekkelijke prijs kunnen opleveren? Dan moet u zeker contact opnemen met ons. Laat ons weten wat uw specificaties en wensen zijn, zodat we met een pasklare oplossing voor u komen. Ons vakkundig team heeft een brede kennis over het gebruik van de juiste materialen en voert alle laswerkzaamheden op een verantwoord manier uit. We houden dan ook rekening met de geldende veiligheids-, milieu- en kwaliteitsnormen.