Intaro.nl
Image default
Dienstverlening

Emmer met deksel 1 liter

Deze emmer met deksel zal vaak worden gebruikt als pot. Deze emmer heeft een ideaal formaat waardoor het geschikt is voor zowel de food als de non-food sector. Een andere eigenschap van deze emmer is dat het zeer gebruiksvriendelijk is. Deze emmers zijn voorzien van een deksel. Alle emmers worden standaard met een deksel geleverd. Daarnaast is het ook gewoon mogelijk om extra deksels bij te bestellen. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren emmers met deksel 1 liter.

 

Een emmer met deksel 1 liter met een eigen label

Als je een eigen bedrijf hebt, dan is het wel eens gewenst dat je de emmers zou willen voorzien van een eigen label. Dat is ook gewoon mogelijk. Doordat de emmers zonder label worden geleverd, is het gewoon mogelijk om een eigen label hiervoor af te laten drukken om deze vervolgens op de emmer te laten bedrukken. Hierdoor heb je een eigen gemaakte emmer die bijvoorbeeld goed past wanneer je een eigen schildersbedrijf hebt of wanneer je in de food sector werkzaam bent.

 

Belangrijke eigenschappen van de emmer met deksel 1 liter

De emmers kunnen per één stuk worden geleverd, maar als je op zoek bent naar een grotere oplage dan is het ook mogelijk om meerdere tegelijk te bestellen. De emmers zijn voorzien van een stevige deksel die goed aansluit bij de emmer. Zo blijft de inhoud goed beschermd en kan je de emmer steeds opnieuw openen en evengoed weer afsluiten. De sluitclip is al aan de emmer gemonteerd. Door middel van deze emmers hoef je niet meer op zoek te gaan naar veilig en betrouwbaar verpakkingsmateriaal voor je non-food en food producten.

De kwaliteit van de emmers is zeer hoog. Dit geldt niet alleen voor de emmer zelf, maar ook voor de deksel. Profiteer van goedkope prijzen en hoe groter de oplage is die je besteld, des te goedkoper je uit bent voor de prijs per stuk.