Intaro.nl
Image default
Dienstverlening

Heb je een probleem? Elektricien Breda helpt je!

Wanneer jij je elektra niet goed onderhoud dan is de kans best groot op stroomstoringen, kortsluitingen en nog meer problemen. Je moet dus best vaak eigenlijk je elektra checken. Waar je als eerst moet beginnen is bij de groepenkast. De groepenkast is een van de belangrijkste apparaten in je huis. Het geeft alles stroom in je huis. Je een paar keer per maand de meterkast checken of alles er nog goed uit ziet. Je kunt ook een elektricien bellen om te vragen om het te bekijken. De elektricien van elektricien Breda willen je graag helpen met dit soort dingen.

Elektricien Breda doet aan preventieve diensten

Wanneer je meterkast best oud is dan moet je het steeds vaker gaan checken. Wanneer de groepenkast verouderd is dus ongeveer 20 jaar dan is het beter om de groepenkast te vervangen. De kabels moet je ook goed bekijken. Je kunt kortsluitingen krijgen door de kabels. De kabels mogen elkaar niet aanraken, want de kabels kunnen dan tegen elkaar schuren waardoor het kapot kan gaan. De meterkast is ook een van de warmste kamers in je huis. Je moet dus ook geen dingen in de meterkast doen wat er niet thuis hoort. Heb jij schoenen of wat anders in de meterkast? Je moet het zo snel mogelijk weghalen. De meterkast moet ook goed geïsoleerd worden.

geïsoleerde meterkast

Je moet een goede maar ook een veilige meterkast hebben. Je moet de meterkast goed geïsoleerd hebben. Er kunnen door de warmte van de meterkast en de koudheid van de gang warmte verschillen ontstaan waardoor je een vochtige meterkast kan hebben. Je hebt ook voor de groepenkast een soort van bescherming waar geen water doorheen kan gaan. Je kunt aan elektricien Breda vragen om dat voor je te installeren als je bang bent dat de groepenkast misschien wel waterschade gaat krijgen.