Intaro.nl
Image default
Gezondheid

De effecten van stoppen met roken

Wanneer je als voornemen hebt om te gaan stoppen met roken na vele jaren is dit een hele moedige stap. Het is alleen wel een stap die je niet zo even doet. Daarom is een beetje hulp er bij toch wel wenselijk. Bij Ikstopermee.nl kan je na het volgend van een cursus van vier uur al geen zin meer hebben in een sigaret.

 

Wie is ikstopermee.nl

Ikstopermee.nl is een stichting die opgericht is in 2008. Het is opgericht door negen deelnemers van de cursus stoppen met roken van Gert van der Ploeg. Ze zijn de stichting begonnen en hebben Gert van der Ploeg in dienst genomen met als doel om het aantal rokers in Nederland te minderen. Tegenwoordig heeft de stichting vijf speciaal opgeleide trainers die de cursisten helpen.

 

De cursus stoppen met roken

Wanneer je er open voor staat om na de cursus “stoppen met roken” geen zin meer te hebben in roken dan is de vier uur durende cursus zeker een optie. Het resultaat is dat zeven van de tien mensen die de cursus gevolgd hebben gestopt zijn met roken.

In de cursus wordt gebruikt gemaakt van de kennis van de tabaksindustrie om te stoppen met roken. De ingrediënten van tabak hebben een ieder een eigen functie. Die werkingen kunnen tegengegaan worden door simpele en praktische oplossingen. Er wordt een strijdplan gemaakt om de verslavende werking van de sigaret op te heffen. Door de kennis die er op gedaan wordt, kijkt men totaal anders naar roken. Het mooie van deze cursus is dat het vergoed wordt door de zorgverzekering.

 

Waarom zou je de cursus “stoppen met roken” doen

Het is bewezen dat als je de vier uur durende cursus volgt je nooit meer zin hebt aan roken. Wanneer je niet gestopt bent na de cursus dat je recht hebt op de garantie “niet gestopt, geld terug”. Natuurlijk kan deze garantie geboden zijn omdat men er heel zeker van is dat er gestopt wordt. De cursus wordt ook nog eens vergoed door de zorgverzekering en valt dus onder de basisverzekering. Wanneer je de cursus gevolgd hebt krijg je de cursus ook nog per mail toegezonden en een noodtelefoonnummer waar onbeperkt en gratis gebruik van gemaakt kan worden.

Het advies dat we je daarom ook geven is: “Stop met roken”.

De cursus is ook te volgen met het bedrijf. Zo stoppen alle medewerkers met roken en steunen ze elkaar ook. Op die manier heeft het bedrijf ook minder zieken. De kosten zijn voor de werkgever. Voor het bedrijf is er tal van voordelen om de organisatie rookvrij te krijgen.

 

https://www.ikstopermee.nl/