Intaro.nl
Image default
Banen en opleidingen

Designer

Designer

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Product Designer en toon je interesse in de sector van geautomatiseerde machinebouw? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant in regio Antwerpen zijn we op zoek naar een ervaren Product Designer.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Product Designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van mechanische constructies, containers en productafscheiders. Naast het ontwerp, sta je ook in voor testing en evaluatie en lever je de nodige documentatie af voor de eindklant. Je werkt nauw samen met klanten en leveranciers en je fungeert als aanspreekpunt voor diverse technische vragen.

Jouw profiel

Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Elektromechanica of Productontwikkeling? Beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandse taal en kan je vlot werken met 2D en 3D softwarepakketten? Hou je van innovatie, nieuwe technologie en R&D en kan je reeds een eerste succesvolle ervaring voorleggen in een gelijkaardige functie? Dan ben jij misschien wel de Product Designer die wij zoeken!

Ons aanbod

Als Product Designer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

https://www.vindazo.be/vacatures/designer.html