Intaro.nl
Image default
Banen en opleidingen

Senior District Manager

De Intercommunale Vervoersmaatschappij (MIVB) telt meer dan 9.500 werknemers en is een van de grootste werkgevers in Brussel, en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.

De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe magazijnen zijn slechts enkele voorbeelden van spannende projecten waarbij de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.

Met diverse beroepen, permanente vorming, boeiende en unieke projecten, stabiele banen en een rijke diversiteit, kan de MIVB diensten verlenen aan iedereen die nieuwsgierig is naar 300 unieke beroepen.

Jouw verantwoordelijkheden

Je werkt in de business unit bus en rapporteert aan de regisseur campagne. De belangrijkste taak van de business unit is het zorgen voor een goed beheer van de busdiensten op het MIVB-netwerk.

Als senior manager gebied ben je verantwoordelijk voor een specifiek gebied. Je neemt alle nodige beslissingen om de goede werking van de coördinatie tussen zijn entiteiten, lijnen en onderhoud en regelgeving te verzekeren, en let altijd op efficiëntie, interne en externe, en budgetaspecten met oog voor het milieu.

Meer in detail:

1/ Verantwoordelijkheid van het district

* Volgens KPI, standaardsysteem (ISO, CEN) en verbetersuggesties van de entiteit “onderhoudstechniek”, begeleiden en verzekeren de financiële verantwoordelijkheid van de regio. Identificeer, analyseer en onderneem continu corrigerende maatregelen om de kwaliteit en productiviteit te verbeteren.

2/ De Human Resources beheren

* Specifiek coördineren en superviseren van de entiteitsmanager, toezicht houden op het behoud van een rustige werksfeer (sociaal klimaat en werkomgeving), directe medewerkers begeleiden en begeleiden, doelen voor hen stellen en chauffeurs en opvolgers toewijzen aan arbeidsmanagement volgens hun verantwoordelijkheden. Werk ook mee aan het selecteren van managers in het magazijn.

3/ Organisatie & Coördinatie

* Werk samen met onderhoudssupervisor en technisch directeur om operatietaken en onderhoudstaken te coördineren om het werk te optimaliseren.

* Onderhandel op basis van overtuigende elementen (intern en extern) alle specifieke activiteiten in het gebied en besteed speciale aandacht aan transportcondities (rotatietijd, frequentie, capaciteit, arbeid).

* Alle activiteiten in het gebied coördineren met de leiding van de businessafdeling en de afdeling operationeel beheer om het beste netbeheer te waarborgen en de functie van het gebied continu te verbeteren

Jouw profiel

  • * Master diploma of gelijkwaardige ervaring op universitair niveau.
  • * Minimaal 10 jaar managementervaring. Met deze ervaring kunt u activiteiten organiseren, magazijnen beheren op personeels-, beheer- en netniveau en het onderhoud beheren.
  • * Begrijp MS Office-programma’s.
  • * Spreek Nederlands en / of Frans in andere talen.

* Uw persoonlijke kwaliteiten: Beschikken over organisatorische vaardigheden en prioriteitsbewust management, initiatief, analyse en alomvattend bewustzijn, communicatieve vaardigheden, autonomie, resultaatgerichtheid (‘probleemoplossend vermogen’), open houding, teamgeest, flexibiliteit ( De rol van bewakingsinspecteur 1 week / 3 maanden).

Ons aanbod

  • * Variabele en boeiende locatie in een bruisende en plezierige werkomgeving.
  • * Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, langetermijnvisie en projecten die het dagelijks leven en de mobiliteit van mensen beïnvloeden.
  • * Krijg persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden door interne en externe training, maar heb ook carrièremogelijkheden op de lange termijn.

* Hoogwaardige, professionele werkomgeving en competitief salaris, met extralegale voordelen zoals maaltijdbonnen, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en De treinkorting voor residentieel gebruik is maximaal 75% van de werkstroom.

https://www.vindazo.be/vacatures/vervoer.html