Intaro.nl
Image default
Banen en opleidingen

Salesconsultant

Salesconsultant (m/v) Cash Management Transaction Banking

Jouw verantwoordelijkheden

Wilt u het klanttraject van uw klant omzetten in innovatieve digitale oplossingen in cashmanagement, zoals Tikkie, iDIN, API, open banking, e-commerce, beveiliging, cashpool of liquiditeitsbeheer? Weet u hoe u als directeur kunt deelnemen en interne en externe partners (bijv. PSP, partners) kunt begeleiden bij het succesvol afsluiten van transacties met klanten en het uitvoeren van transacties met hen op ABN AMRO?

Reageer direct en maak deel uit van de transformatie van de transactiebankwereld en de verdere ontwikkeling van de digitale sector. We zijn op zoek naar een nieuwe sales collega die de volgende stap in zijn carrière wil zetten in de innovatieve en dynamische wereld van sales consultants.

Je werk

De digitalisering van klantprocessen versnelt. Klanten vragen naar onze suggesties en producten om hun klantreis te verbeteren. In deze platformwereld ben je een vertrouwde consultant die de taal van de klant spreekt, weet hoe je jezelf op de klantreis van de klant kunt zetten en complexe problemen kunt omzetten in innovatieve oplossingen. Onze klanten hebben een zeer breed scala aan belanghebbenden: CEO, CFO, financiën, IT-ontwikkelaars, marketeers, naleving van regelgeving, beveiliging, enz.Je kunt werken met het team of met partners binnen en buiten de bank. Als sales consultant speel je een kernrol voor klanten: je bent eindverantwoordelijk voor onze producten.

Je bent verantwoordelijk voor:

Dagelijkse aanbevelingen en verkoop van cashmanagementoplossingen aan bestaande klanten.

Werk altijd samen met klantrelatiebeheerders om nieuwe klanten te werven.

Behaal verkoopdoelen (inclusief NPS en omzet).

Neem actief deel op verschillende gebieden, met de nadruk op overnames, groei en klantevenementen.

Werk actief samen met assistent-consultants die zich richten op pre-salesactiviteiten.

Deelnemen aan projecten gericht op groei en acquisities.

Werk samen met grid en andere belanghebbenden om bij te dragen aan de behoeften van de klant en bedrijfsontwikkeling en innovatie in het klanttraject.

Bijdragen aan de verdere professionalisering van het team.

Bij de verkoopafdeling van de transactiebank werk je in een verkoopteam van ongeveer 35 mannen en vrouwen tussen de 30 en 55 jaar. Het verkoopteam is onderverdeeld in 2 teams, namelijk vrije tijd, zakelijke dienstverlening en financiële instellingen,

Productie, transport en logistiek, voeding en landbouw. Uw nieuwe team bestaat uit 12 verkoopadviseurs en 4 assistent-verkoopadviseurs.

We werken samen in een virtueel team. Hierdoor zitten we door heel Nederland, waardoor je op afstand kunt communiceren. Communicatie met klanten wordt steeds digitaler. In overleg is uw locatie Amsterdam, Rotterdam of Utrecht, maar in de werking van het virtuele team kan uw werkelijke werkplek van dag tot dag verschillen.

Naast verkoop en advies draag je ook bij aan de verdere ontwikkeling van de afdeling. Je denkt na over business development, innovatie, acquisitie en groei. We werken binnen een agile salesteam, waardoor we snel kunnen reageren op marktveranderingen. We waarderen persoonlijke ontwikkeling, blijven leren en delen kennis met teamleden. We hebben veel geïnvesteerd in onze medewerkers en ondersteunen uw persoonlijke ontwikkelingsambities.

Je profiel

Voor de rol van sales consultant zijn wij op zoek naar een gepassioneerde, ondernemende zelf-ondernemer en ondernemer. Uw persoonsgegevens voldoen aan de volgende voorwaarden:

Je hebt ervaring in business of business development functies.

Je hebt ervaring met betalings- of liquiditeitsbeheer of gerelateerde bankervaring.

Je weet complexe klantproblemen te analyseren en om te zetten in totaaloplossingen, waarvan sommige afkomstig zijn van partners.

Je kunt briljant werken in een team, maar je kunt ook zelfstandig werken en je richten op oplossingen in plaats van op problemen.

Je spreekt gemakkelijk, gaat snel om met mensen en creëert creatief nieuwe contactmethodes (zoals via social media).

Je werkt gestructureerd en behoudt de controle in een dynamische platformwereld.

Je hebt een hbo / universitaire opleiding, bij voorkeur bedrijfsmanagement, economie, informatica of juridische opleiding.

Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Wij bieden

Het succes van onze organisatie hangt af van de kwaliteit van medewerkers en hun ideeën. De interactie van cultuur, kennis en ervaring heeft onze klanten echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen opgeleverd. Diversiteit is daarom uiterst belangrijk voor onze organisatie. Om ervoor te zorgen dat iedereen bij de Nederlandse bank zijn eigen kwaliteiten kan ontwikkelen, pleiten wij voor een inclusieve cultuur waarbij alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Op de transactiebank verkoopafdeling werk je met een gepassioneerd team en enthousiaste mensen. U kunt bij ons uw zakelijke enthousiasme uiten, want u staat dagelijks in contact met klanten.

Wij bieden u: 

Werk vrij om uw voordelen te maximaliseren

Er is voldoende ruimte om ideeën te leren, te ontwikkelen en te ontwikkelen

Dynamische werkomgeving

36-urige werkweek (indeling op basis van kennis en ervaring) met een totaal jaarsalaris tussen € 40.474 en € 75.691

11% extra welzijnsbudget, hiermee kunt u flexibel arbeidsvoorwaarden inkopen

Jaarlijks persoonlijk ontwikkelingsbudget van 1.000 euro

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/sales-vacature.html