Intaro.nl
Image default
Aanbiedingen

Keuken- en barbenodigdheden

U wilt uw gasten laten genieten van een ontspannen sfeer. Mooie meubels, passend servies, gezellige verlichting en natuurlijk goed eten en drinken. Om deze beleving te kunnen bieden aan uw gasten heeft u meer nodig dan alleen een juiste aankleding. 

 

Keukenbenodigdheden

Voor het bereiden van lekkere gerechten zijn, naast kwalitatief keukenapparatuur, ook allerlei keukenbenodigdheden van belang. Potten en pannen om te braden, grillen en koken, maar ook, afhankelijk van soort gerechten, Lyonnaiser-, mossel-, paella-, vis-, wok- en poffertjespannen. Diverse soorten messen en klein materiaal als: bakaccessoires, branders en vullingen, frituuraccessoires, gardes, raspen, schepwerk, snijplanken, spatels en nog veel meer. 

 

Barbenodigdheden

Vergeet uw barbenodigdheden niet. Het is niet alleen praktisch, maar is ook onmisbaar voor uw hotel, restaurant of café. Denk hierbij barmatten, zodat u uw glazen eenvoudig kunt drogen, bonnenhouders, cocktailbenodigdheden, flessenhouders, ijsemmers, receptiebellen, producten om te schenken, serveren en bedienen. Met de juiste barbenodigdheden kunt u nog efficiënter te werk gaan binnen uw horecagelegenheid.

 

Onafhankelijke facilitaire groothandel

Wilt u meer informatie over de aanschaf van uw keuken- en barbenodigdheden voor uw café, restaurant of hotel? Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire groothandel, gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Als groothandel non food is dit een greep uit de categorieën van het assortiment keuken- en barbenodigdheden bij Facility Trade Group:

 

  • Barbenodigdheden

  • Klein materiaal

  • Potten en pannen

  • Messen 

 

FTG wil klanten verrassen in alles wat zij doen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type horeca. Op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over ons assortiment.

 

https://facilitytradegroup.nl/