Intaro.nl
Image default
Huishoudelijk

Klok schoonmaakmiddelen: een bewuste en natuurlijke keuze

Klok natuurlijk wasmiddel: een logische keuze

Tal van mensen lijden aan een vorm van (contact) allergie. Dit gaat vaak gepaard met overgevoeligheid voor bepaalde stoffen in was- en reinigingsmiddelen. Bekende allergenen zijn parfums en kleurstoffen. In de recepturen van de producten van Klok zijn geen parfums en kleurstoffen verwerkt, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Milieu én de huid worden optimaal gerespecteerd. Deze combinatie in één product maakt Klok uniek!

Klok waspoeder grootverpakking wit en gekleurde was

Heb je een groot gezin en behoort de wasdraaien tot je dagelijkse bezigheden? Goed nieuws, want Klok introduceert Klok grootverpakking waspoeder XXL! Deze gootverpakking is geschikt voor maar ongeveer 74 wasbeurten s en is ideaal voor mensen die veel wassen of voor verenigingen en kleine bedrijven. Klok waspoeders XXL zijn verkrijgbaar voor de witte en gekleurde was. Ze voldoen aan de vernieuwde criteria van het EU Ecolabel en zijn goedgekeurd door en gecertificeerd met het Asthma Allergy Nordic label. Daarnaast hebben beide waspoeders een vernieuwde receptuur met een betere waswerking en een lagere dosering. Bij normale bevuiling is een dosering van 65 gram al voldoende.

In het nieuws: Nederlandse tijdschrift voor Allergie, Astma & Klinische Immunologie

In editie 2 van het Nederlands Tijdschrift voor Allergie, Astma & Klinische Immunologie verschijnt een mooie advertentie van Klok. Het Nederlands Tijdschrift voor Allergie, Astma & Klinische Immunologie (NTvAAKI) is een wetenschappelijk, peer-to-peer reviewed tijdschrift en verschijnt 4x per jaar in een oplage van 2050 en wordt verzonden naar nagenoeg alle allergologen, dermatologen, KNO-specialisten, pulmonologen en kinderartsen en diegenen in opleiding hiervoor. NTvAAKI is het officiële verenigingstijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Allergologie.

Eco afwasmiddel tot 100x schoon wassen

Dankzij de krachtige formulier van Klok eco afwasmiddel kun je tot wel honderd keer schoon en reinigend wassen met dezelfde stralende schone vaat die je gewend bent. Onze vernieuwde 0% Xtra Care formule is nu nóg zachter voor de huid en verzekerd van geen toegevoegde parfum zodat mensen met een huidallergie het product veilig kunnen gebruiken. Probeer het zelf eens uit en bestel de vernieuwde Xra Care online in onze webshop.

Bestel Klok natuurlijke wasmiddelen online met gratis verzending*

Klok maakt het haar klanten nu extra eenvoudig om de ecologische schoonmaak producten thuis te bestellen via onze vernieuwde handige webshop. Alle producten van Klok zijn direct leverbaar en worden doorgaans binnen 2 werkdagen geleverd aan huis of op kantoor. Betalen kan veilig online via iDeal of creditcard. *Verzending vanaf €30,- is bovendien gratis in Nederland!

Probeer tijdelijk de Klokbox OP=OP!

Probeer de producten van Klok extra voordelig uit met de Klokbox. In deze doos vind je een sample van elk Klok product om te proberen. En de Klokbox kost slechts €19,95 per stuk met gratis verzending. Laat ons weten wat je ervan vindt!

https://www.klok-eco.nl/