Intaro.nl
Image default
Woningen

De meerwaarde van een haardset

Een fraaie haardset is de kers op de taart van een mooie open haard. Haardsets, ook wel haardstellen genoemd, geven ent dat beetje extra franje en cachet aan uw open haard. Een haardstel is doorgaans opgebouwd uit vier accessoires die handig zijn bij het gebruik van uw open haard. Ten eerst een sterke pook, waarmee het vuur aangewakkerd kan worden. Ten tweede een schop om het gruis weg te halen. Het derde deel is een as blik en veger. Ten slotte een vuurtang om hout mee in het vuur te leggen of te verplaatsen. Haardsets bevatten een mooie houder waarin deze gereedschappen opgehangen of ingezet kunnen worden.

Een haardset naar ieders smaak

Misschien heeft u een heel specifiek interieur, dat zich duidelijk – qua uitstraling – onderscheidt van een gemiddeld huis. Het kan gaan om een supermoderne woonkamer met dito haard, of om een landhuis met een groene uitstraling. Of een zeer kleurig en fleurig interieur, met gebruik van felle primaire kleuren die de aandacht trekken. Hoe uw interieur er ook uitziet, een haardset dat goed pat bij uw huiskamer en open haard is bij Airxlshop.nl snel gevonden. Ook qua materialen biedt Airxlshop een ruime keuze. Of u nu opteert voor roestvrij staal (rvs), antraciet, messing of andere grondstoffen: onze haardstellen zijn gemaakt van diverse materialen, ijzersterk en prachtig om te zien. En natuurlijk gebruiksvriendelijk!

De klasse van onze haardstellen is ongeëvenaard

Laat u verrassen door de variatie en klasse van onze haardstellen. Bekijk ons ruime en bijzondere aanbod via onze website Airxlshop.nl. U kunt bij ons snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen en krijgt uw haardaccessoires vervolgens snel geleverd.