Intaro.nl
Image default
Huishoudelijk

Handige tips als je een magnetron gaat aanschaffen

Het kopen van een magnetron is een essentiële taak voor de meeste mensen, of het nu voor je eerste huis is, omdat je oude brak of je keuken een upgrade nodig heeft . Wij kunnen je antwoorden geven op deze vragen, wel zo belangrijk namelijk. Om te beginnen kun je bijvoorbeeld de goedkoopste en beste magnetrons vergelijken.

Probeer te bepalen welke soort magnetron voor jou geschikt is

Er zijn drie hoofdmagnetrontypes: aanrecht, over-het-bereik en ingebouwd. Microgolven met aanrecht zijn de meest voorkomende en meestal de meest betaalbare. Mensen vinden ze leuk omdat ze geen extra installatie vereisen – pak gewoon de doos uit en sluit je nieuwe apparaat aan. Nog een groot voordeel: als je moet verhuizen, gaan ze met je mee.

Aan de andere kant, ingebouwde en over-de-bereik modellen kosten meer, hebben meestal een professioneel installatieprogramma nodig en ze zullen eerder bij u thuis blijven, zelfs wanneer u het verlaat. Maar ze hebben ook unieke voordelen. “Modellen met een groter bereik trekken rook en geuren uit de kookplaat en filteren deze voordat ze de ruimte of buiten worden leeggemaakt “, zegt Carolyn Forte , directeur van het GH-apparaat voor huishoudelijke apparaten en reinigingsproducten. 

“Ingebouwde modellen maken tegenruimte vrij en maken uw keuken er luxueuzer uit.” Als je op een aanrechtmodel zit, maar zoals de ingebouwde look, stelt ze voor trimkits te zoeken die ervoor zorgen dat de meeste magnetrons eruitzien alsof ze in je kasten zijn ingebouwd.

Hoe groot moet de magnetron zijn?

Als je eenmaal hebt vastgesteld welk type magnetron zinvol is voor je situatie, vraag je dan af hoeveel keukenruimte je bereid bent op te geven. Als uw tellergebied beperkt is, wilt u misschien ruimte besparen door een kleiner model te kiezen. De interne capaciteit van de aanrechtmicrogolven kan variëren van 0,5 kubieke voet (groot genoeg om op de meeste 10-inch bordenplaten te passen, maar niet veel anders) tot iets meer dan 2 kubieke voet (geschikt voor grotere pannen). 

De meest voorkomende maat is in het bereik van 1-2 kubieke voet. Externe dimensies kunnen ook variëren, dus meet altijd de ruimte van de gewenste locatie (breedte, diepte en hoogte!) Om te zorgen dat deze de afmetingen op de doos kan opnemen. Controleer tijdens het meten of er een stopcontact in de buurt is. Onze organisatie experts houden ervan koorden achter het apparaat te verbergen.

Kleinere modellen zijn ook goed natuurlijk 

Kies een kleiner model (minder dan één kubieke voet) als je op kamer op het aanrecht wordt gedrukt , zoals deze compacte AmazonBasics-magnetron die werkt met Alexa als je al een Amazon-echo hebt . Als je een heel gezin voedt, kies dan voor een grotere oven die grote gerechten aankan, zoals stoofschotels en lasagnas. De GE Profile Microwave (een favoriet van ons Kitchen Appliances Lab !) Is perfect voor gezinnen die het vaak gebruiken. Zelfs als je alleen woont, is een middelgrote magnetron het geld en de ruimte waard als je er veel mee kookt.

https://witgoedland.net

Gerelateerde artikelen

Klok schoonmaakmiddelen: een bewuste en natuurlijke keuze

Mooie kwalitatief goede gordijnen in Arnhem

Een bezoekje brengen aan Interieuradvies in Best