Intaro.nl
Image default
Eten en drinken

Het cateringsplatform van Nederland

Deze buitengewone gemeente heeft veel leuks te bieden. Zo kent Amersfoort tal van festivals en het feestelijke centrum die u gedurende het jaar kunt door struinen. Wilt u meer informatie over wat u er kunt doen in Amersfoort? Volg dan deze link. In zo?n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel mensen op zoek zijn naar een cateringbedrijf die van de hoed en de rand weet. Of u nu een bedrijfsfeestje host of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste catering uit Amersfoort gaat u naar Happie.
Hapjes en gerechten boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doet iedereen via Happie Delivery Catering. Met onze webwinkel heeft u uw catering gemakkelijk geregeld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen in Amersfoort ? U bent aan het juiste adres voor heerlijke lunches, de beste party snacks, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het grillen en tenslotte weer tot de schoonmaak. Ook de vaat wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?

Welke type catering leveren wij allemaal in Amersfoort?

De webshop van Happie Delivery staat boordevol lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering

Lunch bestellen in Amersfoort

Zalige lunches bestel je Happie catering in Amersfoort. Voor iedereen hebben wij wel iets in ons brede assortiment. onze lunchpakketten omvatten verschillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat, indien gewenst, †uw lunchpakketten per persoon verpakken. Ook wanneer u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat een optie. Erg handig voor als u zit met de coronamaatrdegelen. Onze middagmaaltijden worden altijd verpakt in ecologische verpakking. Zo zijn de lunchpakketten niet alleen perfect voor u, maar ook niet belastend voor ons milieu.

High Tea bestellen in Amersfoort

Heeft u zin in iets uitgebreiders dan gewone middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. verschillende pakketten bommetje vo met de lekkerste hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek, sandwiches met zalm of makarons. Te regelen voor grotere groepen of kleinere groepen. De high Tea’s worden ook weer†verpakt in biologisch afbreekbare emballage. Wij kunnen de high tea’s per persoon inpakken, zo kan Happie Delivery het product bezorgen op diverse adressen.

 

Buffet bestellen in Amersfoort

Buffetten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste avondmaaltijden van Amersfoort, kan je wel zeggen De keuze in ons menu is erg groot. Ook kunt u uw menu helemaal op maat bij ons regelen. Zo kiest u geheel zelf welke maaltijden u op uw event presenteert. Het perfecte aan een buffet is dat de aanwezigen zelf kunnen opscheppen met de gerechten dat ze het lekkerst vinden. ook is het buffet erg efficiënt. Het personeel hoeft dan ook niet te vragen wat uw de genodigde willen eten.

BBQ catering in Amersfoort (Met of zonder kok)

Houdt u van een super gezellig feestje buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu alleen een BBQ pakket wilt bestellen, Of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw huis of werk komt. We got it all! Al onze BBQ pakketten zijn inclusief gas-bbq in bruikleen. Daarnaast gaat een BBQ-catering bestellen super eenvoudig. Een paar klikken op knop en en klaar is kees.

 

Borrelhapjes bestellen in Amersfoort

Zalige en authentieke borrelhapjes†bestellen doet heel Amersfoort via de webshop van Happie Delivery. Met onze vele keuze zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes kan bestellen. Van canapÈs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal Kies ervoor om de borrelhapjes warm geleverd te krijgen of om het zelf op te warmen. Wilt u leuke ideeÎn voor uw bijeenkomst? Bekijk hier rechts onze inspiratie foto’s.

Tapas bestellen in Amersfoort

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.Waan je meteen in Spanje met onze Zonnige tapasbuffetten!