Intaro.nl
Image default
Boeken en Tijdschriften

De meest populaire muurkleuren van 2021

De muren bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling in huis. Daarom is het belangrijk om goed over de kleuren na te denken. Gelukkig zijn er op internet meer dan genoeg mooie foto’s te vinden om inspiratie op te doen. Wij helpen je graag met het opdoen van nieuwe inspiratie en ideeën. Daarom hebben wij de populairste muurkleuren van 2021 voor je op een rijtje gezet. Hopelijk heb je iets aan de tips en kun je zelf ook thuis aan de slag met deze kleuren!

Een pastel groene muur

De laatste tijd zien we steeds vaker de kleur pastel groen voorbij komen op de muur. Logisch natuurlijk want het ziet er fantastisch uit! Het straalt rust uit en is daarnaast ook nog eens er trendy. Deze kleur wordt vooral veel gebruikt in de slaapkamer.

Lichtgrijs

Een andere kleur die de laatste tijd erg populair is, is lichtgrijs. Naast dat het luxe en rust uitstraalt is het ook nog eens erg functioneel. Op het moment dat je regelmatig wisselt van kleuren meubels of accessoires is het erg handig om een neutrale basis op je muur te hebben zoals lichtgrijs. 

Kies voor roze op je muur

De laatste kleur van 2021 die we veel zien is roze. En dan niet het hele felle barbie roze, maar juist het rustige roze in een pasteltint. Deze kleur kun je ontzettend goed combineren met witte meubels en zorgt voor een luxe en vrolijke uitstraling. 

Dit waren de populairste muurkleuren van 2021. Hopelijk zit er iets tussen en kun je thuis aan de slag met het verven van je muren. Kies je liever een hele andere kleur? Dat kan natuurlijk ook, kijk vooral goed naar je inrichting en kies een kleur die goed bij jou en je interieur past. Als je hier goed over nadenkt zul je merken dat het je interieur hier flink door kan opknappen!