Intaro.nl
Image default
Mode en Kleding

Een dagje fietsen, welke tas neem je mee?

Een dagje fietsen, welke tas neem je mee?

 

Op een mooie dag word je wakker. Je start de dag op en je komt er achter dat het een heerlijke dag is die dag. Je hebt eigenlijk nog helemaal niks in de planning staan. Je besluit voor jezelf dat het een mooie dag is om een dagje te gaan fietsen. Omdat je een dagje weg gaat is het verstandig om dan ook een tas mee te nemen die je dan mee zou kunnen nemen op de fiets. Deze blog gaat dan ook over de meest handige en de minst handige tas voor op de fiets. 

Een dagje op de fiets, wat voor tas neem je dan mee? 

Een dagje op de fiets, wat neem je dan allemaal mee en in welke tas stop je dat dan allemaal? De minst voor de hand liggende keus voor een tas voor een dagje op de fiets is toch wel een grote reistas. Zie je jezelf al gaan op de fiets met een hele grote reistas achterop? Niet echt handig als je maar een dagje weg gaat. Een grote reistas is een betere keus als je meerdere dagen weg zal gaan. 

 

In plaats van een grote reistas zou je dan veel beter een zebra rugzak of een crossbody tas heren kunnen kiezen. Een rugzak is makkelijk op je rug mee te nemen. En met een crossbody tas is het mogelijk deze op verschillende manieren te dragen. Zo kan je altijd een manier kiezen die voor jou het meest comfortabel is.

 

Wat neem je allemaal mee tijdens je dagje weg op de fiets? 

Als je dan toch een tas meeneemt op de fiets kun je er maar beter meteen ook wat nuttige spullen in meenemen. Zo is het slim om eten en drinken in de tas te doen, zo kom je nooit zonder te zitten en kan je gewoon iets eten als je daar zin in hebt en geen terrasje kan vinden. 

 

Ook is het slim om een bandenplaksetje en een fietspomp mee te nemen. Mocht je dan onderweg een lekke band krijgen, dan ben je in ieder geval in staat om zelf of met hulp je band te kunnen plakken als er iets mis gaat onderweg. 

 

Een zonnebril is ook helemaal gene overbodige luxe om mee te nemen in de tas, net als een flesje zonnebrand. Als je op de fiets zit en je fietst tussen de weilanden door, of langs het water, kan het zomaar zijn dat je verbrand.