Intaro.nl
Image default
Mode en Kleding

3 tips voor een nieuwe bh

3 tips voor een nieuwe bh

 

Wanneer jij op zoek gaat naar een nieuwe of andere bh, dan is dit vaak een stuk lastiger dan dat je aanvankelijk zult denken. Waar het vaak bij een string puur gaat om de maat, komt hier bij een bh natuurlijk veel meer bij kijken. Niet voor niets is daarom ook dat veel vrouwen ervoor kiezen om maar twee of misschien drie goede bh’s in de kast te hebben hangen. De kosten voor een goede bh zijn immers vaak ook niet mals, toch is het wel belangrijk dat je hier absoluut niet op bezuinigd. Je zult namelijk merken, dat wanneer je een goede bh draagt, je hier ontzettend veel plezier van kunt hebben. Niet alleen zitten ze veel fijner, maar ook qua pasvorm merk je direct een verschil. Omdat het best een uitdaging kan zijn een goede bh te vinden, hebben we een aantal tips voor je, die je hier ongetwijfeld bij zouden kunnen helpen. 

 

Bezoek een winkel

 

Niet alleen wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe bh is het verstandig om naar een fysieke winkel te gaan, ook voor badmode en bijvoorbeeld nieuwe sport shock absorber bh voor tijdens het hardlopen is het verstandig om advies in de winnen bij een winkel. Uiteraard is het aanbod op het internet gigantisch, maar vooral wanneer je wat specifieke wensen hebt, is dit op het internet natuurlijk ontzettend lastig om te filteren. Kies je ervoor om naar een winkel te gaan, dan kun je daar samen met het personeel je wensen kenbaar maken en kunnen ze een stuk gemakkelijker samen met jou op zoek naar een bh of bikini die bij jou past!

 

Laat je borsten regelmatig opmeten

 

Veel vrouwen denken dat de maat van de borsten altijd hetzelfde blijft. Onze voeten krimpen toch immers ook niet! Dat klopt. Toch zijn er wel wezenlijke verschillen tussen beide aangezien de borsten onderhevig zijn aan hormonale en gewichtsveranderingen, iets wat bij onze voeten niet aan de orde is. Het kan dus heel goed zijn, dat je anita bh van vorig jaar om wat voor reden dan ook dit jaar simpelweg niet meer prettig zit. Het kan zijn dat je bent afgevallen, bent aangekomen of misschien wel zwanger bent (geweest). Dit zijn allemaal redenen die ervoor kunnen zorgen dat een bh wellicht niet meer helemaal goed past. Zorg er daarom dus ook voor dat je minimaal één keer per jaar je borsten laat opmeten of dit gewoon zelf doet.