Intaro.nl
Image default
Electronica en Computers

Bescherm jouw huis met beveiligingscamera’s

Als het gaat om de bescherming van het huis en het onroerend goed waarop het zich bevindt, zal een infrarood beveiligingscamera elke huiseigenaar gemoedsrust geven. Dit type camera geeft duidelijke beelden binnen zijn kijkbereik, ongeacht het tijdstip van de dag of de nacht. Dit is de ideale oplossing voor het beveiligen van slecht of helemaal niet verlichte ruimtes.

Bij Security Thuis vind je verschillende beveiligingscamera’s die jouw huis perfect kunnen beschermen!

Infrarode energie is licht dat zich in een onzichtbaar bereik van het elektromagnetische spectrum bevindt. Met infraroodtechnologie kan een camera beelden opnemen zonder de hulp van een zichtbare lichtbron. Overdag zal het toestel de beelden die het ziet in zwart-wit opnemen. Wanneer er zeer weinig of geen licht is, zal de camera beelden in zwart-wit opnemen.

Dit type bewakingscamera is verkrijgbaar in diverse stijlen die geschikt zijn voor gebruik binnen of buiten. Elk type buiten beveiligingscamera moet een weerbestendige behuizing hebben die bestand is tegen de zwaarste weersomstandigheden.

De koepelcamera is een populaire stijl die op elk plat oppervlak kan worden gemonteerd. Dit soort camera wordt vaak aan het plafond gemonteerd en biedt 360-graden bewaking. De bullet style camera’s worden vaak gezien in buitengebieden omdat ze een groter bereik kunnen bewaken dan een dome camera. De behuizing lijkt op een radarpistool en is voor de meeste mensen gemakkelijk te herkennen. De aanwezigheid van een beveiligingssysteem is vaak al voldoende om een indringer ervan te overtuigen weg te lopen.

Elk effectief beveiligingssysteem moet een opnamesysteem en monitor hebben die van gelijke kwaliteit zijn als de camera. Tenzij de camera alleen wordt gebruikt om af te schrikken, moet er een gemakkelijke manier zijn om de beelden op te nemen en af te spelen met voldoende duidelijkheid om ze nuttig te laten zijn. Het zal nodig zijn een kwaliteitsmonitor aan te schaffen, eventueel met een LCD-scherm en een DVR om de beelden digitaal op te nemen. Met deze apparatuur kan het signaal van de infraroodcamera worden opgevangen en afgespeeld.

Het installeren van een infrarood beveiligingscamera systeem is een betaalbare manier om het huis te beveiligen en de investering in een eigendom te beschermen.

https://www.securitythuis.nl/