Intaro.nl
Image default
Electronica en Computers

Elektricien Hengelo voor vakkundige hulp

 

Bij Elektricien Hengelo helpen ze u graag verder bij verbouwing, renovatie of nieuwbouwwoning. Het installeren van elektriciteit is uiteraard erg belangrijk bij uw verbouwing. Zonder elektriciteit kunt u er niet wonen en is koken, warm water en zelfs de bel niet meer vanzelfsprekend. Wanneer u dit goed wil doen, zijn uw klussen bij Elektricien Hengelo geen enkel problemen. Wij helpen u graag verder bij uw electriciteitsklussen en zullen ervoor zorgen dat alles goed geregeld is. Hierdoor kunt u er met een gerust hart wonen. 

 

Bij Elektricien Hengelo staan we voor u klaar

 

Als Elektricien Hengelo voeren we onze werkzaamheden uit volgens de NEN-normen en richtlijnen. Dit zijn onder meer meterkasten, uitbreiding van electriciteitsgroepen, het aansluiten van rookmelders, bedrading of (sfeer)verlichting. Daarbij kunt u ook een beroep op ons doen bij het installeren van uw computer, telefoon of TV-aansluiting. Wat voor klus u thuis ook heeft, wij staan graag voor u klaar met ons team van enthousiaste specialisten. 

 

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw elektriciteit aan alles voldoet, kunnen wij een jaarlijks onderhoud doen. Hierbij gaan we alles langs en lossen we eventuele problemen op. Zo komt u niet zelf voor verassingen te staan. 

 

Ons team bestaat uit specialisten die u op verschillende fronten kunt adviseren. Zo weten wij hoe belangrijk sfeerverlichting in uw huis of tuin is, en kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze hierin. Laat uw huis opleven en ervaar de voordelen van een ervaren Elektricien Hengelo. Herstel van uw elektriciteit kan het beste gedaan worden door een specialist voordat het kan leiden tot ongelukken. 

 

Neem vandaag nog contact met ons op wanneer u gebruik wil maken van onze diensten. Wij kunnen u voorzien van een vrijblijvende offerte en het geven van informatie over onze werkwijze. Ook bij een elektrische storing zullen wij snel bij u op de stoep staan.