Intaro.nl
Image default
Electronica en Computers

Een ultieme vernietiging van harddisks op locatie

Wil je je harddisk en andere datadragers vernietigen? Maak dan gebruik van de harddisk shredder dienst. Onder uw toeziend oog vernietigen we uw harddisks en alle andere datadragers. Maak nu direct online een afspraak. Het is niet langer nodig gevoelige data uit handen te geven. Nu kunt u met uw eigen ogen precies zien hoe we uw afgeschreven harddisks vernietigen.

Maak een afspraak voor datavernietiging

IT-recycling heeft de absolute top-service ontwikkeld voor harddisks vernietigen op locatie maar we vernietigen ook alle andere digitale datadragers op locatie. De harddisk shredder dienst kan worden ingezet op plaatsen waar de allerhoogste eisen worden gesteld aan een zekere vernietiging van digitale informatie. Onze harddisk shredder dienst is al met succes ingezet bij ambassades, inlichtingendiensten, defensieorganisaties, justitieorganisaties, ziekenhuizen en zelfs politieke organisaties op het allerhoogste niveau.

Europa’s snelste en sterkste mobiele harddisk shredder

Onze harddisk shredder dienst is een in een 20-tons vrachtwagen ingebouwde shredder-installatie. De installatie neemt ongeveer de helft van de laadruimte in beslag zodat we bij elke data-vernietigingsopdracht meteen al uw computerafval mee kunnen nemen voor recycling. De shredder-installatie functioneert in twee stappen. Tijdens de eerste stap worden de harddisks in 22 millimeter grote stukken verkleint. In de tweede stap worden deze stukken nog verder verkleint tot minuscule stukjes van 9 millimeter. De harddisk shredder dienst is de enige in Europa die zo snel en zo fijn harddisks en alle andere datadragers kan vernietigen. Namelijk 1250 harddisks per uur en in een grootte van slechts 9 millimeter. De gehele installatie is zo gebouwd dat u het gehele proces live kunt volgen. Op strategische plaatsen zijn transparanten en led-verlichting aangebracht zodat u de eigenlijke datavernietiging precies kunt zien gebeuren. De vernietiging van harddisks in de harddisk shredder dienst is een continu proces dat slechts wordt onderbroken door het wisselen van de opvangbak voor de versnipperde harddisks. Dat gebeurt na ongeveer 1000 harddisks.

De shredder-installatie is zo gebouwd dat we alle denkbare datadragers kunnen vernietigen en in elke denkbare hoeveelheid. We hebben inmiddels opdrachten uitgevoerd met volumes tussen de 1 en 20.000 eenheden per opdracht. We hebben hard- en software aan boord waarmee we razendsnel en accuraat barcodes van harddisks en andere datadragers kunnen inscannen. Na het vernietigen van de harddisks krijgt u van ons een gedrukte en ondertekende lijst met alle serienummers van de harddisks die vernietigd zijn.