Intaro.nl
Image default
Gezondheid

Kom naar de Fysio in Kampen

 

 

In Kampen is een nieuwe fysiotherapie prakrijk gevestigd waar je voor allerlei klachten terecht kunt. De nieuwe fysio in Kampen kan je daarvan af helpen. Lichamelijke klachten kunnen zorgen dat je dagelijks pijn ervaart, ze kunnen je belemmeren bij de dagelijkse verplichtingen, maken je moe of lusteloos. Wacht niet langere en plan een afspraak, want met behulp van een de nieuwe fysio in Kampen kan het zo maar zijn dat je klachten verdwijnen

Hoe verloopt het proces?

De fysio in Kampen werkt met een nieuw concept wat zorgt voor snelle behandeling van jouw klachten. Ze beginnen met een screening. Tijdens de screening wordt er gekeken naar je klachten en of je bij de fyiso in Kampen op de juiste plaats bent. Misschien zijn het klachten waarvoor ze geen specialisme in huis hebben of kun je met je klachten beter eerst langs de huisarts gaan.  Heb je al een verwijsbrief van de dokter of zijn de klachten bekend? Dan vervalt deze stap en begin je gelijk met het intakegesprek. Na de screening volgt een intakegesprek waarbij je je verhaal kunt doen. Er ontstaat zo een duidelijk beeld van de klacht of klachten. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt. Tijdens de behandeling wordt er uitleg gegeven over je klachten en hoe je hier het beste mee kunt omgaan. Nadien volgt er na twee maanden ook altijd nog een afspraak om te kijken of de klachten echt weg zijn.

Maak een afspraak bij de Fysio in Kampen

Heb je last van klachten? Blijf er niet nog langer mee lopen, maar maak een afspraak, je wordt vervolgens zo snel mogelijk ingepland voor fysio in Kampen. Online kun je terugvinden bij welke zorgverzekeraars we zijn aangesloten. Zo kunt je gelijk kijken of de behandeling wordt vergoed door jouw verzekeraar.  Maak een afspraak en kom naar de nieuwe fysio in Kampen voor behandeling van jouw klachten.