Intaro.nl
Image default
Industrie

traineeship overheid

Veel afgestudeerden hebben moeite om snel na het behalen van de diploma werk te vinden. Het gevolg hiervan is dat zij of jarenlang werkzoekend zijn of dat zij kiezen voor een functie onder hun niveau. Een andere optie is om te investeren in uw carrière door een traineeship overheid te volgen. Bij Newpublic is het mogelijk om u aan te melden voor een directe functie binnen de overheid. 

Tijdens deze traineeship doet u zowel praktijkervaring op en geniet u van theoretische ondersteuning. Lees gauw verder of een traineeship overheid iets is voor u.

 

Werken bij de overheid

De overheid biedt een ruim scala aan functies. U kunt op Newpublic.nl kijken of uw studie achtergrond past bij een mogelijke traineeship functie. Wanneer dit het geval is, kunt u zich aanmelden en kunt u direct aan de slag. In twee jaar leert u de fijne kneepjes van het vak door de praktijkervaring en door de extra theorie bent u goed voorbereid op uw functie. Wanneer u de twee jaar durende traineeship overheid goed hebt doorlopen, kunt u direct een vaste functie krijgen aangeboden.

 

Functies in heel het land

Het gunstige van werken bij de overheid is dat op nationaal niveau u overal terecht kunt. U kunt aan de slag bij een overheidsinstantie bij u in de buurt, maar ook bij een overheidsinstelling in een grote stad waar u altijd al heeft willen wonen. Geniet van de flexibiliteit qua locatie en kijk op Newpublic.nl waar u allemaal terecht kunt.

 

Wilt u meer weten over de traineeship overheid en of u geschikt bent? Kijk dan op Newpublic.nl en vult het contactformulier in.