Intaro.nl
Image default
Beauty en verzorging

Tips voor bij de kapper

Als er iets is dat je hele leven door blijft groeien, dan is het wel je haar. Dat is soms best lastig, vooral als je lang haar hebt. Je moet het de hele tijd verzorgen, kammen en wassen. Ondanks dit alles is het toch best wel fijn om haar te hebben. Je kan er mee laten zien wie jij bent, met je kapsel kan je je eigen stijl uitdrukken. Vaak kan je ook aan het haar van iemand zien waar hij of zij van houdt en hoe ze in het leven staan. Als je haar goed zit, dan voel je je ook goed. Om daar voor te zorgen, zal je af en toe ook wat haar af moeten knippen. Dit kan je zelf doen, je kan het laten doen door je moeder, maar de meest voor de hand liggende optie is om naar de kapper te gaan. Dat kan nog wel eens een heel gedoe zijn, dus in dit artikel geef ik tips die goed van pas kunnen komen bij de kapper.

 

Tip nummer één is dat het fijn is om goed voorbereid bij de kapsalon aan te komen. Die goede voorbereiding houd in ieder geval in dat je weet wat je met je haar wil. Een heel ander kapsel of gewoon een paar centimeter er af? De keuze is aan jou! Het is handig om plaatjes mee te nemen ter inspiratie, zo weet de kapper beter wat jij wil. Ook moet je zorgen dat je bij een goede kapper delft zit, een van de hairdresser delft is One Kappers. Neem dus zeker even een kijkje op hun website.

 

Tip nummer twee is dat je op de dag van de knipbeurt er uitziet zoals jezelf. Kleed je zoals je dat op een normale (werk)dag ook zou doen. Daarnaast moet je je niet schamen om na de knipbeurt nog even te vragen of er iets anders kan. Het gaat er tenslotte om dat jij met een blij gevoel de kapperszaak uitstapt.

https://www.onekappers.nl/