Intaro.nl
Image default
Beauty en verzorging

Elektrische tandenborstel kopen? Neem hier eens een kijkje

U houdt uw gebit zeer schoon als u de beste producten aanschaft uit onze tandenborstel winkel. Gebitsverzorging is zeer belangrijk. Het voorkomt gaatjes, ontstekingen, tanderosie en pijnlijke behandelingen bij de tandarts. Met een goed gebit kunt u oud worden en heeft u geen kunstgebit nodig. Doel van onze winkel is het leveren van de beste elektrische tandenborstels en verzorgingsproducten die vuil en tandplak op een slimme manier verwijderen.

Groot aanbod in coachende tandenborstels

U hoeft slechts twee keer in het jaar op controle te komen bij de tandarts. U kunt poetsen als een pro met de bijzondere smart elektrische borstels die met hun technologie zich prima aanpassen aan de opbouw van uw tanden en kiezen. Slimme tandenborstels als iO, Genius en de Pro 2 van het merk Oral-B zijn veel verkocht en bieden ruime programma’s aan die uw poetsgedrag beter laten benutten.

Genius Serie

De tandenborstels van het merk Oral-B in onze winkel zijn zeer actief op het gebied van innovatie. De kracht zit het in het helpen een optimale poetsbeurt te creëren zonder dat u essentiële stukjes overslaat in uw mond. Nieuw is de Genius Serie van Oral-B die er momenteel uitspringt. Deze luxe elektrische tandenborstel koopt u in twee verschillende mooie chique kleuren en zijn ware “gadgets”. Tandenpoetsen niet leuk? Met deze slimme elektrische reinigers maakt u het poetsen fijner. Genius tandenborstels hebben een prettig poetsprogramma met maar liefst 6 standen waaruit u kunt kiezen. U gebruikt de stand die het meest van toepassing is op uw gebit. Met smart technologie en Ai zal de borstel u coachen en bijstaan tijdens het poetsen door signalen af te geven als u niet goed poetst. Dit komt omdat ze bewegingssensoren hebben en ervoor zorgen dat alle kwadranten worden toegepast. Vooral plekken waar u met een gewone borstel niet makkelijk bijkomt pakt deze borstel wel goed aan.

De Smart Serie

Deze Smart serie van Oral-B geeft slimme coaching en feedback op uw manieren van reinigen. De elektrische tandenborstel werkt door middel van bluetooth en is verbonden met de app op de smartphone. Elke poetsbeurt kunt u zo nauwkeurig volgen en op deze manier krijgt u inzicht hoe goed u uw gebit over het algemeen verzorgt. Tevens is deze borstel het beste getest en zijn mensen zeer tevreden. Met realtime feedback zal de borstel u professioneel leren poetsen. Er zijn 3 standen waarbij het doel is om uw tandvlees zo gezond mogelijk te houden. Tevens is het apparaat voorzien van poetsdetectie en brengt hij uw poetsgewoonten in kaart. Met de timer kunt u steeds binnen de tijd overgaan naar het volgende kwadrant zodat u uw hele gebit binnen een kort tijdsbestek goed reinigt. Bestel snel in onze winkel voor uw gebitsverzorging.

https://www.tandartswereld.nl/product-categorie/elektrische-tandenborstels/