Intaro.nl
Image default
Zorg

Tandartsverzekering 2019

Breng je regelmatig een bezoekje aan je tandarts? Misschien omdat je preventie zeer belangrijk vindt of omdat er iets niet in orde is met je gebit? Dan kan het verstandig zijn om een tandartsverzekering af te sluiten. Via je basisverzekering ben je niet verzekerd voor tandarts kosten, tenzij je jonger bent dan 18. Daarom kun je bij ZorgDirect kiezen uit drie verschillende tandartsverzekeringen om apart af te sluiten. TandExtra is ons kleinste pakket. TandTop biedt de hoogste dekking en TandPlus zit hier tussenin. Welke tandartsverzekering 2019 het beste bij jou past, hangt af van de kosten die je jaarlijks kwijt bent aan tandheelkundige zorg. Een voordeel is dat je met een tandartsverzekering van ZorgDirect terecht kunt bij elke tandarts in Nederland.

Alleen tandartsverzekering afsluiten

Naast de basisverzekering kun je bij ZorgDirect kiezen voor alleen tandartsverzekering afsluiten. Alle drie de tandartsverzekeringen van ZorgDirect hebben een andere maandpremie en dekking van de kosten. Als je aan het begin van het jaar een tandartsverzekering hebt afgesloten en deze blijkt toch niet hoog genoeg te zijn, dan kunt je altijd een hogere verzekering afsluiten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je eigenlijk een te hoge tandartsverzekering hebt afgesloten. In dat geval kun je in het nieuwe jaar kiezen voor een verzekering met een lagere dekking.

Kiezen voor ZorgDirect 

Wie kiest voor een zorgverzekering bij ZorgDirect, kan rekenen op een zeer goede service. Je kunt op veel verschillende manieren contact met ons opnemen, zodat er altijd iemand is die je vragen kan beantwoorden. Daarbij kun je bij ons veel zelf regelen. Zo heb je de mogelijkheid om online je declaraties in te dienen en je administratie in te zien. Ook maak je bij ZorgDirect gebruik van onze ZorgGids, voor het vinden van de beste zorg, en bieden wij een AppStore met apps die gericht zijn op een gezonde levensstijl.

https://www.zorgdirect.nl/