Intaro.nl
Image default
Eten en drinken

Sprookjesachtig trouwen

Wilt u graag trouwen omringt door de prachtige Veluwe? Een zaal huren in Apeldoorn bij Hotel de Cantharel is een goed idee. Uw droombruiloft wordt werkelijkheid. U heeft de keuze om bijvoorbeeld midden in de natuur trouwen of maak een keuze uit een van de feestelijke zalen. Wat u maar wenst bij hotel Apeldoorn – de Cantharel zijn er genoeg mogelijkheden om uw dag perfect te laten verlopen. Deze locatie is een officiële trouwlocatie op de Veluwe en daarom ideaal voor een romantische dag. 

Trouwen op de Veluwe

Wilt u graag het ja-woord geven op een bijzondere trouwlocatie op de Veluwe? Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel kunt u uw dag zowel op prachtige locaties binnen als buiten organiseren. Wat dacht u van een romantische tocht per koets of huifkar over de Veluwe?

Daarnaast kunt u de ceremonie op een unieke manier buiten in een outdoor tent in het bos organiseren. Wilt u bovendien dineren of lunchen op een sprookjesachtige manier? Dan kunt u bij Huisje James terecht voor een gastronomische beleving. Hier kunt u volop genieten van verse streekproducten uit de buurt of uit eigen tuin. Naast Huisje James heeft u keuze uit een uitgebreid diner à la carte of -buffet in ons restaurant. Na een prachtige ceremonie, receptie en diner is het tijd voor een spetterend feest. Gooi de voetjes van de vloer in een van de luxe zalen, die volledig naar eigen smaak ingericht kunnen worden. Hotel Apeldoorn – de Cantharel biedt diverse zalen voor grotere en kleinere gezelschappen.

Wat is er nou prettiger dan van uw bruidsfeest na te genieten in een luxe suite op slechts enkele meters van uw feestlocatie? Ontdek de prachtige suites en geniet van een romantische huwelijksnacht. Ook de bruiloftsgasten zijn van harte welkom om te overnachten in het hotel! Naast overnachtingsmogelijkheden en een volledig verzorgde dag profiteren uw gasten van een goede bereikbaarheid. Het hotel is namelijk met de auto gemakkelijk te bereiken dankzij de centrale ligging aan de A1. Uiteraard zijn genoeg parkeerplekken voor uw bruiloftsgasten.

Bruiloft met partners

Hotel Apeldoorn- de Cantharel werkt al jaren samen met verschillende partners op het gebied van trouwjurken tot aan de aankleding van uw feestelijke dag. Daarnaast kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een trouwarrangement op maat te laten maken door het ervaren salesteam. Zij staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om de mogelijkheden voor uw perfecte bruiloft te bespreken. Wilt u graag uw ja-woord tot aan uw huwelijksnacht in de puntjes geregeld hebben? Kijk dan voor meer informatie op de site vandervalkapeldoorn .nl.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/