Intaro.nl
Image default
Internet

Reseller hosting: wat is het en voor wie?

Het zogenaamde reseller hosting waarbij je als het ware een aantal servers huurt waarop websites kunnen worden gebouwd, of je deze nu zelf invulling geeft, door verhuurt of maakt voor iemand anders om vervolgens door te verhuren, is voornamelijk interessant voor mensen die zichzelf willen neerzetten als webhost.

Denk aan ondernemers als webdesigners die van hun vakkundigheid hun beroep hebben gemaakt of nog willen maken maar ook aan ondernemers (marketeers) die de wat meer technische kant die om de hoek komt kijken bij het invullen van een website op zich nemen om deze vervolgens aan te bieden aan mogelijke klanten.

De voordelen van een reseller hosting-pakket

Ben je eenmaal zo ver en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Lees hier meer over de voordelen een zogenaamd reseller hosting-pakket en haal alles uit je nieuwe bezit! Zo zijn reseller hosting-pakketten voordeliger wanneer je verschillende websites wil ‘hosten’.

De algemene regel geldt hier namelijk: hoe meer je afneemt, des te gunstiger de prijs.

Zou je verder voor twintig websites elk een eigen pakket afsluiten dan ben je, bijna vanzelfsprekend, onnodig handen vol geld kwijt. Sluit je in één keer een pakket van twintig servers af, dan scheelt je dit aanzienlijk in kosten.

Zoals eerder gezegd zal jij de websites weer doorverhuren waardoor je er nog een leuk bedrag winst uit kan halen!

https://www.swx.be

Gerelateerde artikelen

Wat kun je allemaal bekijken met een iptv ontvangers

Webdesign in Hengelo

Credential Phishing: wat is het en hoe voorkomt DMARC het?