Horeca trends voor horecaondernemingen

Iedereen maakt vandaag de dag gebruik van de horeca en zonder dat we het dan ook doorhebben, worden we waarschijnlijk doodgegooid met de horeca trends die aan het opkomen en aan het verdwijnen zijn. Café’s, restaurants, broodjeszaken, het zijn allemaal voorbeelden van bedrijven die zich in de horeca bevinden en die altijd bezig zijn om de nieuwste horeca trends te volgen en ook te introduceren. De concurrentie op de markt van de horeca is moordend en je moet je natuurlijk ergens in kunnen onderscheiden. Daar het natuurlijk ook erg belangrijk is om je op andere punten te onderscheiden zoals lekker eten, een goede prijs en een gezellige tent, kan het bijhouden van de nieuwste horeca trends wel degelijk bijdragen aan de kwaliteit van een horecazaak. We hebben voor u de nieuwste horecatrends onderzocht en op een rijtje gezet. Op deze manier kunt u zich vast een beetje voorbereiden op wat u de aankomende jaren in de horeca kan gaan verwachten en hoe u hier zelf alvast op in kunt spelen. De trend waar je op dit moment eigenlijk al absoluut niet meer omheen kan, is het all day concept.

De nieuwste horeca trends

Het woord zegt het eigenlijk al maar we zullen toch nog even uitleggen wat we hier precies mee bedoelen. Vroeger zag je veel zaken die gericht waren op een bepaald moment van de dag. Je kon hier ontbijten en lunchen, maar dat was het ook. Café’s gingen vaak wat later open en hier kon je dan vervolgens een borrel drinken en een hapje eten. Echter zien we steeds meer dat dit principe aan het verdwijnen is en dat zaken eigenlijk de hele dag door open zijn. In de ochtend kun je hier terecht voor een lekker ontbijtje en aan het eind van de dag kun je hier nog even een heerlijke borrel drinken. Let maar eens op de horecazaken bij u in de omgeving en u zult waarschijnlijk snel een aantal zaken op kunnen noemen die aan deze horeca trend voldoen. Een tweede snel opkomende horecatrend is het fenomeen dat mensen vandaag de dag zonder mokken zitten te wachten op een tafeltje. Er zijn zelfs zaken waar je tegenwoordig helemaal niet meer kunt reserveren, maar waar je gewoon in de rij moet gaan staan voor een tafeltje. Als je geluk hebt komt er een tafel vrij en kun je plaatsnemen en anders dien je je naam door te geven aan de zaak en deze vertelt je dan vervolgens op welk tijdstip je terug kunt komen om aan te schuiven.

http://www.foodstep.com/horeca-trends/
Next PagePrevious Page