Intaro.nl
Image default
Internet

Webdesign in Hengelo

Webdesign in Hengelo

Het internet is een nieuw speelveld geworden voor ondernemers en bedrijven. Met name in Twente is er veel kans voor ondernemers om juist op online gebied winsten te behalen voor je bedrijf. De enige manier om dat goed te doen is met een goed werkende en professionele website. Dit vorm de basis van je online succes. En om je succes te vergroten is het advies om te investeren in een professionele webdesign. Bij Crossmedia House ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar en marketingbureau dat veel kennis heeft van websites, hoger in Google komen en je doelgroep bereiken via de bekende online kanalen.

Altijd werken volgens de laatste trends

Crossmedia House bestaat uit een team van toegewijd online marketeers, webdesigners, grafisch vormgevers en programmeurs die werken aan hele mooieprojecten voor bedrijven uit heel Twente. We zijn mooi centraal gevesigd in Hengelo, nabij het Centraal Station. We zijn hierdoor makkelijk en goed bereikbaar vanuit de hele regio.

Voordat we aan de slag kunnen met jouw nieuwe website stellen we een briefing op waarin we alle belangrijke informatie verzamelen zoals;

  • missie en visie
  • kleurstijl
  • referenties
  • no-go area’s
  • gewenste functies

Ons team houdt zich dagelijks bezig met nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van webdesign, mobile design en UX om tot een perfect eindresultaat te komen voor jouw bedrijf. Op basis van je logo en/of huisstijl ontwikkelen we altijd eerst een nieuwe homepagina design voordat we verder gaan met de vervolgpagina’s van de website. Dit doen we overigens in Adobe XD, zodat we de nieuwste technieken kunnen presenteren op een visueel aantrekkelijke manier. Ook kunnen we onze ontwerpen digitaal delen via een link en dat scheelt tijd!

Dé WordPress specialist in Twente

Als basis voor de techniek ontwikkelen we nieuwe website in WordPress CMS. Met dit systeem kunnen wij perfect maatwerk websites opleveren die gebruiksvriendelijk zijn en futureproof. Het CMS (content management system) en zeer gebruiksvriendelijk en iedereen kan het leren. Bovendien ontwikkelen wij indien nodig plugins en extensies op maat. Zo krijg je daadwerkelijk iets unieks dat zowel technisch perfect in elkaar zet én heel Google vriendelijk is gebouwd. Dit komt weer je vindbaarheid in Google ten goede.

Een scherpe prijs voor een nieuwe website

Denk je dat je ook toe bent aan een nieuwe profesionele website, die goed scoort in Google? Dan is het tijd om een afspraak te maken met Crossmedia House. We werken transparant, duidelijk en vooral lekker vlot. Geen overbodige communicatie die het project vertraagt, maar snel en adequaat zodat we het project op tijd kunnen afronden.

Een andere belofte die wij geven is dat de prijs in onze offerte altijd vast staat. We doen niet aan achteraf meerkosten dus de afgesproken prijs = de prijs. Doen wij een voorstel dan kun je deze eenvoudig digitaal accorderen zodat we direct de opdracht kunnen inplanne.

https://www.crossmediahouse.nl/