Intaro.nl
Image default
Telefonie

Met de 3CX van NuCall ben je altijd overal bereikbaar

Door gebruik te maken van de 3CX van NuCall weet je zeker dat de communicatie binnen het bedrijf waar je in werkt of wat jouw eigen onderneming is en de communicatie die nodig is om met externe partijen te schakelen van een zeer hoge kwaliteit is en ten alle tijden goed werkt. Wanneer er namelijk een storing is op het netwerk, wat iedereen kan overkomen, wordt er overgeschakeld op een reserve netwerk waarbij je dus een zekerheid hebt dat je altijd gebruik kunt maken van de communicatiematerialen, zoals de telefoons, maar ook speelt internet in de huidige samenleving met betrekking tot communiceren een zeer grote rol.

Vlekkeloos

Iedere dag weer zal NuCall er met de 3CX voor zorgen dat je een goede bereikbaarheid hebt, beschikking hebt tot de monitoren en er een internet aanwezig is dat vlekkeloos werkt. Je bent als klant een groot aandeel voor de samenleving, want door middel van de juiste communicatie kan je jouw bedrijf uit de voeten zetten en iedereen benaderen die daar behoefte aan heeft. Je doelgroep bereiken doe je door middel van communicatiemiddelen. Je kunt op een onbezorgde en op een probleemloze wijze gebruik maken van de middelen en op die manier zorgen dat er een succes plaats kan gaan vinden binnen je business. Dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait natuurlijk.

Hulpmiddel

NuCall is simpelweg een hulpmiddel om te zorgen dat je onderneming goed draaiende wordt gehouden en dat er wordt gewerkt aan een oplossing voor storingen, of andere vormen van de manier van communiceren. Heb je dus bijvoorbeeld een storing aan de 3CX? Dan zal dit door een van de vakmensen snel worden opgelost. Zo heb je altijd internet en telefonie en hoef je je geen zorgen te maken over het gebruik hiervan. Je kunt een gratis demo aanvragen waarin je binnen een bepaalde periode kunt testen hoe de diensten en de producten van hen werken. Aan de hand hiervan kan je daarna dan weer bepalen hoe je wilt dat er wordt gewerkt en of je met hen in zee wilt gaan.