Intaro.nl
Image default
Telefonie

3CX: Jouw complete communicatieplatform

Je herkent het wel: uren wachten aan de telefoon, om dan te horen dat de verbinding verbroken is. Of je bent onderweg en moet een klant bellen zonder je persoonlijke nummer prijs te geven. Gelukkig is er nu een oplossing die je bereikbaarheid verbetert en vereenvoudigt: 3CX. Het gaat verder dan een gewoon telefoonsysteem. Met een eenvoudige bediening en uitgebreide mogelijkheden is het de perfecte fit voor diverse organisaties, van ZZP’ers tot grote bedrijven met meerdere afdelingen en vestigingen.

3CX: Jouw ultieme communicatiehub

3CX is niet alleen een telefooncentrale; het is een volwaardig communicatieplatform dat vergelijkbaar is met Microsoft Teams. Naast (VoIP-)telefonie biedt 3CX functies zoals online vergaderen, chatten, WhatsApp-integratie en meer. Als 3cx leverancier weet Bitcom alles over dit systeem. Laten we dieper ingaan op hoe 3CX jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Compleet voor bedrijven

Met de opkomst van cloudapplicaties wordt flexwerken steeds gangbaarder. 3CX maakt het mogelijk om buiten kantoorlocaties te werken, zonder concessies te doen aan bereikbaarheid. Bellen en gebeld worden met je zakelijke nummer is overal mogelijk. Stel je status eenvoudig in, zodat collega’s weten dat je bezet bent. Collega’s kunnen moeiteloos berichten sturen via 3CX, zonder tussen verschillende apps te hoeven schakelen.

Waarom kiezen voor 3CX?

3CX-centrales draaien op een betrouwbaar cloudplatform, waardoor je altijd bereikbaar bent, zelfs bij lokale internet storingen. Buiten kantooruren kun je aangepaste berichten instellen. Zo kun je klanten op de hoogte houden tijdens vakanties of feestdagen.

Geïntegreerde mogelijkheden

Een 3CX-centrale beperkt zich niet tot telefonie. Integreer zakelijke WhatsApp-berichten, live-chatberichten van je website of Facebook-berichten rechtstreeks in je 3CX-apps. Zo behoud je het overzicht en beantwoord je alles vanuit één hub.

Flexibiliteit voor vaste toestellen

Zelfs vaste telefoons worden slimmer met 3CX. Gebruik intuïtieve knoppen voor diverse functies, zoals doorschakelen. Voor flexplekken heeft 3CX de hotdesk-functie, zodat medewerkers op elke aangewezen locatie kunnen inloggen.

In een notendop biedt 3CX een complete communicatie oplossing. Eenvoudig, betrouwbaar en uitgebreid. Als 3cx leverancier weet Bitcom alle ins en outs van dit systeem.