Intaro.nl
Image default
Gezondheid

Geef je lichaam eens rust en ga langs bij Yules Masseert

Om je lichaam volledig te laten ontspannen en je hoofd leeg te maken kan een massage heel goed bij helpen. Sommige mensen ervaren zoveel druk en stress in hun leven dat het s’nachts soms wel eens moeilijk kan zijn om in slaap te vallen. Er dwaalt van alles door je hoofd en het duurt maar en het duurt maar voor je eindelijk in slaap valt. Dit kan een teken zijn dat je overwerkt bent en je toe bent aan een goede massage. Bij Yules Masseert kan je terecht voor een heerlijke ontspannings massage. 

Wat doet een massage met het lichaam?

Een massage heeft een hele goede invloed op het zenuwstelsel en de hormonen die door het lichaam stromen. Door de massages en bepaalde druk en beweging maakt het lichaam kleine geluks stofjes aan, ook wel endorfine genoemd. Je lichaam krijgt ook een beter immuunsysteem doordat er meer bloedcellen worden aangemaakt tijden het masseren. 

Mensen zouden veel vaker massages moeten nemen. Zo zouden veel mensen minder stressvol zijn, veel gelukkiger, veel meer ontspannen en worden ze minder snel ziek! 

Massages bij Yules Masseert

Je kan bij Yules verschillende massages boeken, zo heb je dus de ontspannings massage, de deep tissue massage en de chronische pijn massage. Iedere massage heeft zijn eigen doel. Zo heeft de ontspanningsmassage echt een doel om het lichaam te laten ontspannen en de stress weg te nemen. 

De Deep tissue massage heeft weer het doel om de spieren en de pezen in het lichaam los te masseren. Deze massage gaat echt tot diep in de spieren en helpt bij knopen en pijn in de nek, rug en schouderbladen. 

De Chronische pijn massage is bedoeld voor mensen die een chronische ziekte hebben en hier tijdelijk verlichting in willen. Deze massage zorgt ervoor dat de plek die genezen moet worden of voor veel pijn zorgt, extra veel bloedcellen ontvangt.