Intaro.nl
Image default
Woning en Tuin

4 redenen waarom je voor raamfolie moet kiezen

Er zijn veel mensen die al de voordelen van raamfolie kennen. Ben jij nog nooit in aanraking geweest met deze vorm van raamdecoratie en ben je er niet bekend mee? Lees dan in dit artikel waarom je eigenlijk altijd voor raamfolie moet kiezen. Raamfolie heeft namelijk heel veel voordelen! Wij geven je 4 redenen waarom je voor raamfolie moet kiezen.

#1: raamfolie is inkijkwerend

Met stip bovenaan staat: raamfolie is inkijkwerend. En dat is ook zo! Het blokkeert namelijk de doorkijk, maar zorgt wel dat het buitenlicht gewoon door het raam naar binnen kan komen. De mate waarin het folie het zicht blokkeert hangt af van jouw keuze. Zo zijn er gezandstraalde folies met strepen waarbij je dus nog wel door die strepen heen kunt kijken, er zijn folies met glas in lood effect waarbij je nog wel door de transparante vlakken kunt kijken. En je kunt ook kiezen voor een etsy ondergrond waar je van binnen en buiten niet door kunt kijken.

 

#2: raamfolie is zonwerend

Raamfolie is sowieso zonwerend. Maar er zijn ook soorten verkrijgbaar die echt goed tegen zonlicht werken. Deze werken echt warmtewerend en zorgen dat de ergste felle zonnestralen flink gefilterd worden. Het zonwerende raamfolie is een goedkope oplossing tegen zonnewarmte. Veel voordeliger dan airco’s!

 

#3: Raamfolie werkt inbraakwerend

Er bestaat zelfs inbraakwerend folie hoor, maar wist je dat gewoon raamfolie ook inbraakwerend werkt. Men kan namelijk niet zien wat er in huis staat. En dat maakt het voor inbrekers toch minder interessant om in te breken. Kijk als ze zien dat jij allemaal dure apparatuur in je woning hebt staan, dan is dat voor hen wel de moeite waard om in te breken. Maar als je door het folie niet kunt zien wat er in de woning staat, nemen ze vaak ook niet de moeite om daar een inbraak voor te wagen.

 

#4: Goedkoper dan gordijnen

Folie is veel goedkoper dan gordijnen. Bovendien ziet het er strak en netjes uit. Daarnaast is er ook zoveel keuze dat je altijd wel een print of kleur kunt vinden die bij jouw huis past.

Ook overtuigt? Bezoek dan eens Raamfolieonline.nl voor de grootste keus in folies!