Intaro.nl
Image default
Beauty en verzorging

Een trouwring waar je u tegen zegt

Bijzondere Trouwringen is een begrip als het om exclusieve trouwringen gaat. Edelsmid Hildardjan Verweij heeft er een trouwringenstudio waar jullie je in alle rust kunnen oriënteren. Er is tijd om te overleggen, te passen en afspraken te maken over de gekozen trouwringen. Hildardjan maakt de ringen in zijn atelier in Veenhuizen. Dit is de hoofdvestiging inclusief edel smederij van Bijzondere Trouwringen.

Verweij maakt niet alleen trouwringen van witgoud of goud. Exclusieve metalen als platina, titanium en zirkonium zijn ook geschikt om ringen van te maken. Daarnaast is het mogelijk verschillende materialen te combineren en het geheel af te maken met een glanzende diamant of briljant. Wat het verschil is tussen een diamant en een briljant? In feite is diamant het materiaal. In zijn natuurlijke vorm is het vrij dof en grillig qua structuur. Diamant kan bewerkt worden tot briljant, het wordt dan meerdere keren geslepen. Net zolang tot het de bedoelde vorm én mooie schittering heeft. Naast briljant zijn dit andere mogelijke slijpvormen: baguette, princess, roos en markies.

Platina trouwringen zijn chic, speciaal en uniek. Platina staat bekend als het meest witte en meest duurzame metaal dat er bestaat. Het is zo sterk dat er nauwelijks krasjes op komen. In het aanbod platina ringen van Bijzondere Trouwringen zit veel variatie. Er zijn vrouwenringen met 3 witte briljanten naast elkaar, klassieke modellen die voor 95% uit puur platina bestaan en trouwringen gemaakt van platina in combinatie met witgoud.

Vinden jullie platina erg mooi, maar is het prijskaartje net iets te hoog? Neem eens een kijkje in het aanbod palladium ringen. Dit materiaal wordt wel het ‘broertje’ van platina genoemd. Het is wat lichter in gewicht en betaalbaarder. Palladium is zacht en goed te bewerken tot prachtige ringen. Het heeft een zilverwitte kleur die goed combineert met een of meerdere briljanten. Willen jullie meer weten over een bepaalde trouwring van palladium? Hildardjan Verweij antwoord jullie vragen graag. Hij is te bereiken op het volgende telefoonnummer: 0592-388506.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl