Intaro.nl
Image default
Vervoer en transport

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u het wegtransport in Nederland kan verzorgen?

Zoekt u een ervaren specialist op het gebied van diepvriesopslag? Frigo Group is de firma die u zoekt!

Frigo Group is in alle opzichten een flexibel bedrijf. Kijken we naar bestemmingen en ladingen, dan kenmerkt de Frigo Group werkwijze zich door een onbeperkte reikwijdte en slagkracht. Op www.frigogroup.com lezen we in verband hiermee het volgende: “ (…) LTL en FTL, met staaldistributie en machinetransport als specialismen binnen het niet-geconditioneerde transport. Als onderdeel van de logistieke totaaloplossingen die we onze klanten aanbieden, behoort warehousing tot de mogelijkheden. (…). “ De twee afkortingen lichten we toe:

  • FTL transport betekent full truck load;
  • LTL staat voor less than truck load shipping.

Frigo Group investeert structureel in het personeel. De medewerkers beschikken allemaal over de juiste papieren en ze worden regelmatig bijgeschoold volgens ISO 9001 en IFS-kwaliteitseisen. Frigo biedt internationaal koeltransport aan. Naast Nederland wordt onder meer gereden op België, Frankrijk, Luxemburg en Spanje. De planners spreken Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans. Welke logistieke vraag er ook gesteld wordt en in welke taal ook, de dienstdoende Frigo-planner geeft een helder en passend antwoord.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Frigo Group. Een vast onderdeel van het beleid is een zo laag mogelijk energieverbruik. Het geproduceerde afval wordt gescheiden. Verantwoordelijk voor alle verduurzamende maatregelen is Ron Sprengers. Hij coördineerde het zonnepanelen-project. Hierbij werd samengewerkt met Expirion in Hillegom. De keuze viel op hypermoderne, brandveilige glas/glas-zonnepanelen met een uitstekend rendement. In totaal zijn 1600 panelen op het vrieshuis-dak geplaatst. Die leveren op jaarbasis circa 550.000 kWh energie, zo’n 10% van het stroomverbruik van Frigo Group. De komende jaren zal nog veel meer worden geïnvesteerd in duurzame energie.

Wilt u meer weten over Frigo Group? Overweegt u een samenwerking met deze expert in koeltransport en -opslag? Hier zijn de adres- en contactgegevens.

 

Frigo Nieuw Vennep              Frigo Group Logistics & Transport & Warehousing

IJweg 1635                             Iepenwei 7

2151 MR Nieuw-Vennep       4191 PD Geldermalsen

+31 252 419 017                    +31 850 440 600

info@frigogroup.com            info@frigogroup.com

https://www.frigogroup.com/nl/