Intaro.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

3 tips voor het kopen van de beste workmate

3 tips voor het kopen van de beste workmate

Wij hebben 3 tips voor het kopen van de Beste workmate. Allereerst is het formaat natuurlijk erg belangrijk. Hierbij moet je ook opletten of er eventueel delen inklapbaar of juist uitklapbaar zijn. Als 2de tip raden we je ook aan om een draagbaar model te kiezen. Dit kun je namelijk door het hele huis meenemen, maar natuurlijk ook als je een klusje voor familie of vrienden gaat doen. Als laatste tip kun je het beste kijken naar een werkblad wat van metaal of hout is. Dit kan namelijk ook wel tegen een stootje, en het is natuurlijk bedoeld om mee te werken dus een stootje komt zo nu en dan wel voor.

Wat zijn de belangrijkste punten?

Het is bij een workmate belangrijk dat je op het belastbare gewicht let. Ook is het niet geheel onbelangrijk om naar de degelijkheid te kijken en de stevigheid. Je wil immers niet dat alles omvalt met een stootje. Het kan soms ook raadzaam zijn om anti slip voetjes eronder te plaatsen. Zo voorkom je dat de tafel verschuift als je hem eenmaal neer hebt gezet. Soms kun je dit ook oplossen met kleine dopjes. Daarnaast is verstelbaarheid toch ook wel belangrijk. Hiermee kun je hem altijd op de juiste hoogte zetten voor het staand, maar ook het zittend werk. Daarnaast kun je hem ook aan vrienden lenen, want niet iedereen is even groot.

Ook is het handig als een bepaald merk voldoende onderdelen en accessoires heeft. Misschien heb je dit nu nog niet nodig, maar je kunt niet in de toekomst kijken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bankschroef om materialen in vast te kunnen klemmen. Tevens is het ook wel handig als je een werkblad kunt kantelen. Hier kun je een materiaal dan weer tegenaan laten leunen.