Intaro.nl
Image default
Aanbiedingen

De belangrijkste soorten gevelverlichting

Gevelverlichting wordt tegenwoordig steeds meer gebruikt. Het ziet er niet alleen mooi uit, het komt ook nog een professioneel over én het laat jouw gebouw extra goed opvallen. Zeker met de donkere wintermaanden op komst, kan gevelverlichting de perfecte mogelijkheid zijn om jouw bedrijf extra te laten opvallen. Daarom hebben wij voor jou enkele verschillende soorten gevelverlichting hieronder op een rijtje gezet, lees snel verder!

 

Verschillende soorten letters

Gevelverlichting komt in ontzettend veel soorten en maten. Belangrijk is dat je iets kiest wat goed bij je past. Door gevelverlichting te kiezen die bij je past, creëer je meteen een professionele uitstraling aan jouw gebouw. Handig is om na te denken wat voor soort verlichting jij graag wil gebruiken, heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor verlichting die door een interne of externe bron wordt verlicht? 

 

Doosletters

Een makkelijke manier van gevelverlichting is het gebruik van doosletters. Doosletters zijn letters die op zichzelf verlicht zijn. Dat betekent dat er per letter licht wordt uitgestraald. Veel bedrijven kiezen voor doosletters met verlichting naar de voorkant. Ook is het mogelijk om doosletters te krijgen die licht uitstralen naar de achterkant. Dit geeft een mooi effect, zo lijkt het alsof de letters omringd worden door het licht. Een toffe manier om goed op te vallen!

 

Lightline gevelletters 

Wil jij graag wat originelere gevelverlichting op jouw gebouw? Misschien is het gebruik van lightline gevelletters wel een optie! Bij lightline gevelverlichting wordt een zogeheten ‘koof’ boven de reclame gehangen. Doordat het licht van boven komt wordt er indirect licht gecreëerd. Dit ziet er heel tof uit bij de verlichte letters, zowel overdag als in de avond.

 

Klaar voor jouw nieuwe gevelverlichting?

Na het lezen van de verschillende soorten gevelverlichting weten wij zeker dat jij klaar bent voor nieuwe gevelverlichting. Om er voor te zorgen dat je niet in het duister hoeft te tasten, helpen de specialisten van Bosman Reklame je graag met een passend advies. Bosman Reklame helpt jou graag met het uitkiezen en monteren van jouw nieuwe gevelverlichting. Zo hoeft jouw bedrijf ook de komende maanden niet in het donker te zitten!

 

https://www.bosmanreklame.nl/