Intaro.nl
Image default
Aanbiedingen

3 populaire pc games die iedereen wel kent van vroeger (en misschien nog steeds wel speelt)

3 populaire pc games die iedereen wel kent van vroeger (en misschien nog steeds wel speelt)

Gamen, voor veel mensen is het een manier om te ontspannen. Om even helemaal weg te zijn van de buitenwereld, de realiteit waarin wij ons bevinden. Tegenwoordig kun je op veel verschillende manieren gamen, zelfs op je mobiele telefoon. Maar je kunt natuurlijk ook een krachtige game pc kopen voor de ultieme ervaring. Ken jij onderstaande drie populaire pc games nog van vroeger?

 

RollerCoaster Tycoon

Wanneer je RollerCoaster Tycoon zegt weet vrijwel iedereen meteen waar je het over hebt: die ene pc game waarbij je een pretpark na moest bouwen. Inderdaad, dat is RollerCoaster Tycoon zo’n beetje in een notendop. Je begint met een startbudget en hiervan is het de bedoeling dat je jouw eerste attracties aanschaft, kraampjes neerzet en het park een beetje leuk aankleedt. Van het entreegeld dat je per bezoeker ontvangt kun je jouw park langzaamaan uitbreiden met steeds meer gave attracties, hippe kraampjes, mooie aankleding en dergelijke. Je begint dus klein, maar voordat je het weet heb jij een ontzettend gaaf pretpark weten te bouwen!

 

De Sims

 

Nog zo’n golden oldie is de Sims. In dit zeer populaire simulatiespel is het de bedoeling dat je het menselijk leven zo realistisch mogelijk na probeert te bootsen. Binnen dit spel kun je een woning bouwen, personages aanmaken en de interactie met en tussen deze personages aangaan. Door op een personage en/of een object te klikken kun je aangeven wat je wilt dat jouw personage met dat object doet. Op deze manier kun je vrijwel alle dagelijkse activiteiten van de mens nabootsen, zoals slapen, eten, drinken, douchen, opruimen, et cetera.

 

Grand Theft Auto

Grand Theft Auto is voornamelijk populair onder de wat meer jongere generatie. In dit toch wel enigszins gewelddadige spel bestuur je een personage waarmee je allerlei verschillende opdrachten moet voltooien. Op deze manier geraak je steeds verder in het spel. Daarnaast kun je dit spel ook spelen in een soort ‘open wereld’ modus waarbij je totale bewegingsvrijheid hebt en helemaal zelf kunt bepalen waar je heen gaat en wat je doet.

 

Game pc kopen?

Ben je na het lezen van deze blog ook zo enthousiast geworden en zou je graag een krachtige game pc willen aanschaffen zodat je kunt genieten van een ultieme game ervaring? Op Azerty.nl vind je alles wat jouw hartje begeert.

https://azerty.nl/