Intaro.nl
Image default
Beauty en verzorging

We mogen weer open

Als je naar de goede schoonheidsspecialiste in Heesch gaat dan wil je natuurlijk wel weten of dat allemaal veilig kan nu met corona. De salons zijn een poos dicht geweest omdat de besmettingen te veel werden. Nu mogen we sinds kort gelukkig weer open en we zijn ontzettend blij dat we onze klanten weer kunnen verwelkomen. Om de salon open te kunnen doen moeten we ons wel houden aan een aantal maatregelen. Deze volgen wij dan ook streng. Zo dragen alle medewerkers een mondkapje die om de drie uur wordt gewisseld zodat deze optimaal werkt. Wij verwachten van u als klant dat u bij binnenkomst een mondkapje draagt.

Samen staan we sterk

Uw mondkapje mag tijdens de behandeling af zodat u volledig kunt ontspannen en er niks in de weg zit. Voor gezichtsbehandelingen is het natuurlijk nodig om het masker af te hebben. Bij het verlaten van de salon wordt u gevraagd om weer het kapje op te doen voor de veiligheid van iedereen. Wij dragen allemaal handschoenen zodat we u niet met blote handen hoeven aan te raken. Wanneer dit wel nodig is, bijvoorbeeld bij het masseren, dan zorgen we dat we onze handen goed hebben gewassen en hebben gedesinfecteerd. Samen zorgen we dat de besmettingen zo laag mogelijk blijven zodat we open kunnen zijn.

Uw eigen keuze

De schoonheidsspecialiste in Heesch is heel warm en liefdevol. We willen het beste voor de klant en helaas staan daar nu wat dingen tegenover die wij van de overheid moeten. Wij volgen deze regels op omdat we iedereen willen beschermen. Bij de ingang staat een flesje met desinfectiemiddel. Dit kunnen wij u niet verplichten, maar u bent natuurlijk vrij om dit te gebruiken als u dat zelf prettig vindt. Wij maken alles goed schoon in onze salon. Voor en na uw komst wordt alles afgenomen met doekjes zodat het helemaal fris is als we u mogen ontvangen. Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden.