Intaro.nl
Image default
Tweewielers

Voor een nieuwe step ga je naar Stepsonline.nl

Wil jij eigenlijk wel wat meer sportief bezig zijn en wat meer bewegen maar weet je niet hoe? Denk dan eens aan een step. Met een step kun je jezelf efficiënt verplaatsen en het is een goede manier om te bewegen.

Woon je bijvoorbeeld een kilometer of drie van je werk, dan is dit prima te doen op een step. Maar is een step dan niet voor kinderen? Ja ook. Maar er zijn heel veel steps, ook voor volwassenen.

Steps voor volwassenen

Voor volwassenen zijn er heel veel steps op de markt. Wij van Stepsonline hebben een breed assortiment van volwassensteps op onze website staan.

Om te beginnen hebben we een hele praktische vouwstep. Hierboven noemden we de step al als mogelijkheid om te gebruiken als woon werkverkeer. Woon je een paar kilometer van je werk, dan is deze afstand prima af te leggen met een step.
Woon je echter aanzienlijk verder van je werk, dan kun je nog prima gebruiken maken van een step. Stel je werkt in een andere plaats tien kilometer verderop. Je kunt er dan voor kiezen om met de trein van je eigen woonplaats naar de plaats te gaan waar je werkt. Het station zit wellicht een kilometer van je huis. Je gaat dan makkelijk met de vouwstep naar het station. Je vouwt de step op en stapt in de trein. Bij aankomst in de andere plaats vouw je de step weer open en stept het laatste stuk van station naar je werk. Hoe handig is dat?

We hebben bij Stepsonline ook hondensteps. Dit zijn steps met een lage sta plank waardoor je hiermee makkelijk de hond uitlaat.

De crossstep is de volgende step uit ons assortiment. Door de stevigere bouw is deze step uitermate geschikt om de wat ruwere paden op te zoeken. Dit zijn bijvoorbeeld de bospaden en dergelijke. Met deze step kun je dus het echte avontuur opzoeken.

De elektrische steps zijn net als de elektrische fietsen steeds meer in opkomst. Hierboven hadden we het al over de mogelijkheid om met de step naar het werk te gaan. Is de afstand van je huis naar het werk wat meer, dan kun je kiezen voor een elektrische step. Ideaal. Vooral als je werkt in de stad. Met deze step zoef je makkelijk overal tussendoor en je hebt geen problemen met het vinden van een parkeerplek.

Kindersteps

De steps zijn oorspronkelijk natuurlijk bedacht voor de kinderen. En wees gerust, wij hebben ook zeker steps voor kinderen in onze voorraad. De steps voor kinderen hebben wij op onze site makkelijk ingedeeld in leeftijdscategorieën. Zo kom je snel bij de steps uit die geschikt zijn voor jouw zoon of dochter.

Voor de kinderen hebben we ook stuntsteps. Stuntsteps zijn tegenwoordig erg populair. Je ziet door het land ook steeds meer stuntbanen waar je met dergelijke steps op kunt stunten. Het is een goede optie om kinderen weer meer te laten bewegen en minder voor de televisie of computer te laten zitten.

Voor de allerkleinsten zijn er de loopfietsen in het model van de step. Deze hebben aan de voorkant twee wieltjes waardoor ze er minder snel mee omvallen.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden en de verschillende modellen die er zijn? Bekijk dan eens ons assortiment op www.stepsonline.nl

https://stepsonline.nl/