Intaro.nl
Image default
Aanbiedingen

Je werkplek inrichten? Doe het effectief!

Er zijn veel zaken die invloed hebben op de productiviteit tijdens je werkzaamheden. Niet alleen je eigen inzet, maar ook de omgeving en de werksfeer heeft hier veel invloed op. Het is daarom belangrijk dat de omgeving waar je in werkt goed is ingericht. Om te beginnen bij de werkplek. Dit is immers de plek waar je waarschijnlijk de meeste tijd doorbrengt. De volgende punten geven een creatieve en positieve bijdrage aan je werkplek waardoor jij productiever en effectiever kunt werken.

 

Pas meubels op elkaar aan

Het is belangrijk om een prettige sfeer te creëren in de omgeving waarin je aan het werk bent. Door meubels aan elkaar aan te passen en een geheel te realiseren straalt het rust uit, maar oogt het ook verzorgd. Door alles op elkaar aan te passen lijkt het ook direct meer geordend en kan je effectiever werken. Dit hoeft helemaal niet saai te zijn! Ga bijvoorbeeld voor een mooie kleur die je in verschillende meubels laat terugkomen.

 

Plantjes

Plantjes zien er niet alleen heel leuk uit, ze zijn ook nog eens gezond. Met planten verbeter je je stemming en je draagt ook nog eens bij aan een schone lucht op je werkplek. Let er wel op dat de planten goed worden verzorgd en genoeg zon en water krijgen. Ben je hier niet zo goed in? Kies dan een plant die weinig verzorging nodig heeft. Vaak denken mensen hierbij aan een cactus, maar er zijn genoeg andere leuke planten die ook weinig verzorging nodig hebben en iets minder prikkelig zijn. 

 

Een goed bureau

Een goed bureau om productief te kunnen werken is essentieel. Bureaus moeten goed afgesteld zijn en ook voldoende ruimte bieden om werkzaamheden goed uit te voeren. Een goede stoel is hierbij ook van belang. Ga bijvoorbeeld voor een sta- zitbureau om voortdurend te kunnen wisselen van houden. Staan tijdens het werk is daarnaast ook nog eens super gezond. 

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/