Intaro.nl
Image default
Auto's en Motoren

Standaard automatten op maat

Wanneer je een auto koopt krijg je hier standaard automatten op maat bij geleverd. Helaas wordt er vaak niet verder gekeken dan de standaard bijgeleverde matten, want na een tijdje zijn deze matten niet meer goed, ze slijten en nemen veel vuil op. Door speciale automatten op maat te laten maken en leveren zorg je ervoor dat de auto een stuk langer mee gaat en dat je het vuil gemakkelijk uit de auto weet te houden. De automatten op maat nemen namelijk helemaal geen vuil in zich op en water blijft ook aan de oppervlakte. Hierdoor heb je dus geen vieze auto en maak je het ook nog eens mogelijk dat je auto een langere levensduur heeft, gewoon door middel van een stel automatten op maat.

 

De gehele auto

Voor ieder deel van de auto kan je de automatten op maat aanschaffen. Dat betekent dus niet alleen maar bij de bestuurder, de bijrijder en achterin de auto, maar ook voor in de kofferbak kan je een laad mat op maat laten maken, zodat je hier ook geen vuil en waterschade hebt. De matten zijn niet erg duur en zorgen wel voor een langere levensduur van de auto. Je kunt de oude set van de automatten op maat bewaren, zodat je auto meer waard is wanneer je deze ooit weer gaat verkopen.

 

Showroom

Wanneer je de producten eerst even wilt  bekijken ben je van harte welkom in de showroom, maar je kunt dit ook eerst bestellen en bekijken. Wanneer je het dan niets vindt, kun je dit altijd nog retour sturen. Er wordt ieder jaar weer een nieuwe lijn gemaakt aan automatten op maat. Voor ieder merk en ieder type auto zijn de matten te maken en zo heb je altijd een mooi uitgeruste auto, die niet alleen een luxe uitstraling heeft, maar ook nog eens heel schoon kan blijven.