Intaro.nl
Image default
Woning en Tuin

Waar kan ik een matrassen op maat laten maken?

Ik wilde heel graag mijn matrassen op maat laten maken voor op mijn bed. Ik heb namelijk erg allergisch voor vele soorten stoffen en ik heb daarbij ook nog een extreme eczeem. Voor het eczeem is in de zomer niet te doen met mijn huidige matrassen. Daarom wil ik heel graag een ander matrassen voor de zomer laten maken die tegen allergene is en waar ik lekker in kan slapen zonder dat enkele problemen heb met mijn huid of allergie.

Een matrassen op maat laten maken door experts

Maar een matrassen op maat laten maken doen niet alle beddenwinkels zomaar. Het is een extra dienst die sommige bedrijven net moeten hebben in hun producten. Maar ik had steeds de pech dat ik nergens terecht kon voor deze dienst in mijn omgeving. daarom besloot ik eens op internet te kijken en daar vond ik snel een website waar ik wel een matrassen op maat kon laten maken. Dit was de website Dekbedenmatras.nl, daar kun je verschillende matrassen en andere slaapproducten bestellen of samenstellen. Ik gingen kijken hoe ik mijn matrassen kon samenstellen en het was eigenlijk heel eenvoudig. Ik kon echt veel kiezen, de vulling, hoe dik het matrassen was, en natuurlijk welke materialen.

Mijn bed ligt fantastisch

Nadat ik helemaal tevreden was met mijn matrassen kon ik deze gemakkelijk via de website bestellen en kon ik deze in de winkel zelf ophalen. omdat dit een exclusieve winkel was waar je alleen producten kunt ophalen en uittesten op afspraak, moest ik daarvoor naar een bepaalde plek toe. Ik kwam daar aan en mijn matrassen lag al klaar. Ik ging eerst natuurlijk alles controleren qua materialen en alles klopte. Hij voelde erg zacht aan en ik kon niet wachten om ermee te gaan slapen. Mijn eerste zomers nacht met het matrassen was heerlijk en ik heb totaal geen last gehad van allergenen.

Bezoek de website

wilt u ook iets op maat laten maken om beter te kunnen slapen en te genieten van uw rust? Bekijk dan de website van dit bedrijf via onze website voor meer informatie over de producten en diensten die zij aan u kunnen aanbieden.