Intaro.nl
Image default
Auto's en Motoren

Snel groeiende rijschool in Delft

Iedereen wilt natuurlijk zijn of haar rijbewijs behalen bij de beste rijschool. We willen het allemaal zo snel mogelijk en er ook zo min mogelijk voor betalen. We willen de meest kwalitatieve lessen en alle extra’s zijn welkom. Onze wensen zijn oneindig, maar ons budget is helaas beperkt. Daarom kunnen we helaas niet al onze belangen behartigen. Echter, is er een rijschool in Delft die het allemaal mogelijk maakt. Rijschool Delft is dé rijschool van Delft en Westland die alle wensen van de mensen die hun rijbewijs willen behalen laat uitkomen. 

 

Meer dan 11 jaar ervaring

We beginnen met de kwaliteit van de rijschool. Het is een rijschool met meer dan 11 jaar ervaring. Een rijschool die jarenlang in de branche zit, kan je natuurlijk meer van leren dan een rijschool die pas is begonnen. De rijlessen zijn examengericht. Tijdens de rijlessen krijg je een volledige begeleiding van A tot Z van je vaste instructeur. Er worden tussentijdse toetsen gegeven. Met een opfriscursus ben je zo opgewarmd. Geen wonder dat ze een hoog slagingspercentage behalen.

 

Goedkope rijlessen

Kwaliteit hoeft niet per se duur te zijn wat je kunt merken aan de prijzen van Rijschool Delft. De lespakketten zijn inclusief praktijkexamen van het CBR. Daarnaast kan je als student gebruik maken van studentenkorting. Je lespakket kan je ook nog eens afbetalen in termijnen. Ook mag je gebruik maken van een gratis proefles. Tijdens de proefles kun je kennismaken met je instructeur. Die kan een inschatting maken hoeveel rijlessen je nodig hebt. Zo hoef je dus niet meer lessen te volgen dan nodig is. Rijopleiding op maat noemen ze dat hier in Delft.

 

Geen wachttijden

Er zijn meerdere instructeurs, waardoor er altijd wel een gaatje te vinden is. Je kunt hierdoor direct starten met je rijlessen. Bovendien hoef je geen afspraakjes te verzetten om je rijlessen te kunnen volgen. Rijschool Delft houd er rekening mee dat men een studie volgt of aan het werken is om brood op de plank te krijgen. Daardoor zijn ze ook werkzaam in de avonden en in het weekend. Zelfs op feestdagen! Je kunt zelfs meerdere keren lessen per week. Zo kun je met spoed je rijbewijs halen. Er is altijd plek voor een examen. 

 

Rijlessen in luxe en comfortabele auto’s

Een rijschool die lesgeeft in een Range Rover kom ik eerste keer tegen. Rijschool Delft weet hoe ze een verschil kunnen maken en dit tegen voordelige tarieven. Ze hebben luxe en comfortabele auto’s. Je hebt de keuze uit een Range Rover, Mercedes, Volvo of een Volkswagen. Je wordt thuis opgehaald en afgezet. Het is bovendien zelfs mogelijk om opgehaald te worden op een andere locatie. Zie je het al voor je: Voor al je klasgenoten opgehaald worden met een Range Rover, je stapt in en rijd ermee weg? Na je rijles zet je je zelf af op een afspraakje met je vrienden? Rijschool Delft maakt het allemaal mogelijk. Het is al mogelijk om vanaf 16,5 jaar te beginnen met rijlessen.