Intaro.nl
Image default
Beauty en verzorging

Nu Definitief ontharen in Haarlem

Wil je na jaren van ontharingstechnieken uitproberen nu eindelijk eens verlost worden van die ongewenste haartjes op plekken van je lichaam waar je deze liever niet hebt? Dan is het slim om te kiezen voor snelste definitief ontharen in Haarlem. Er zijn verschillende vormen waarop je een bepaald lichaamsdeel kunt ontharen. definitief ontharen in Haarlem ishier een vorm van.

Niet geheel pijnloos

Een definitief ontharen in Haarlem behandeling is niet geheel pijnloos, al wordt deze behandeling wel regelmatig als pijnloos gecommuniceerd. Als eerste wordt er een verkoelende gel aangebracht. Hierna volgt de definitief ontharen in Haarlem behandeling zelf. Door een glasprisma wordt de lichtflits uit de IPL lamp naar de plek geleid die behandeld dient te worden. Dit voelt aan alsof een elastiekje tegen de huid wordt geschoten. Het pigment dat zich in het haartje bevindt, absorbeert dit licht en zet het zelf om in warmte waardoor de haarzakjes worden beschadigd en vernietigd. Doordat het haarzakje aangetast wordt, is het niet meer mogelijk voor nieuwe haartjes om hierin te groeien. Hierdoor is het een redelijk definitieve methode en door de speciale filters in de lamp is het ook een veilige methode. Meerdere behandelingen zijn noodzakelijk, want met 1 behandeling definitief ontharen in Haarlem  ben je er nog niet.

Andere toepassingen van definitief ontharen in Haarlem 

Er zijn steeds meer salons en klinieken definitief ontharen in Haarlem aanbieden. Naast dat IPL wordt gebruikt voor het verwijderen van overmatige haargroei, is het ook een techniek voor andere problemen met betrekking tot het uiterlijk. Voor problemen zoals acne, couperose of pigmentvlekken kan ook een IPL behandeling worden ingezet. Definitief ontharen in Haarlem  kan dus in veel gevallen helpen. Wil je geen last meer hebben van alle haartjes on andere ongemakken? Kies er dan voor om een behandeling definitief ontharen in Haarlem te boeken.