Intaro.nl
Image default
Onderwijs

Kantoor- en boekhoudopleidingen

Wil je graag kantoorwerkzaamheden kunnen uitvoeren of ben je op zoek naar een boekhoudopleiding dan ben je bij Fabius MBO Opleidingen aan het juiste adres. Fabius verzorgt namelijk opleidingen op MBO niveau die specifiek op dit vlak zijn gericht. De opleidingen die het meest gevolgd worden zijn dan ook de opleidingen voor administratief medewerker, basiskennis boekhouden en medewerker klantenservice.

Vind makkelijk een baan

Werkgevers nodigen graag kandidaten uit op gesprek die in het bezit zijn van een diploma van Fabius MBO Opleidingen. Fabius staat namelijk goed aangeschreven bij een groot aantal grote bedrijven en overheidsinstanties. Dit komt omdat de opleidingen van Fabius goed aansluiten bij de praktijk. Er wordt onderwijs gegeven dat sterk op de praktijk is gericht. In sommige gevallen is de lesstof zelfs op een specifiek bedrijf gericht. Dit wordt Incompany onderwijs genoemd. Het voordeel van dit praktijk gericht onderwijs is dat de cursist direct kan inspringen bij de nieuwe werkgever. Niet alleen voor de werkgever is het hebben gevolgd van een Fabius opleiding een pré, de cursist zelf heeft er ook voordelen bij. Door te laten zien dat je bereid bent om te investeren in je toekomst kom je energiek en gemotiveerd over wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat werkgevers eerder geneigd zijn je aan te nemen. Bovendien groeit het salaris mee met de nieuwe vaardigheden die je hebt aangeleerd.

Re-integratie

Ook voor herintreders of mensen die al langere tijd op zoek zijn naar een baan is het aan te raden een opleiding te volgen bij Fabius MBO Opleidingen. Met een diploma vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt. Bovendien werkt Fabius samen met het UWV en een aantal re-integratiebureaus. Deze laatste helpen mensen die langdurig werkloos zijn aan een baan. Met een goede diploma op zak is de kans daarop aanzienlijk groter.