Intaro.nl
Image default
Bedrijven

Een bekend e-liquid merk

Ben je op zoek naar een bekend e-liquid merk? Dan zit je bij vampire vape aan het goede adres. Dit bedrijf voor e-liquid heeft verschillende prijzen gewonnen voor de ongewone en bijzondere smaken die ze aanbieden. Dit is een betrouwbaar en gerenommeerd merk onder de kenners en de kwaliteit van de ingrediënten is dan ook zeer hoog. Je kan daaraan merken dat vampire vape veel tijd steekt in het ontwikkelen van de nieuwe smaken en het anders denken dan de concurrentie. Deze e-liquid smaken zijn zeker iets voor jou als je op zoek bent naar eens wat anders of naar iets helemaal nieuw.

 

Aanbod

Vampire vape heeft dus een ruim aanbod, waardoor er veel variatie mogelijk is. Probeer bijvoorbeeld de caramal crunch of de vape heinsenberg. Beiden aparte smaken, die je niet dagelijks ziet. Je weet dat je te maken hebt met vampire vape als je een bepaalde soort bite proeft. De Heisenberg waar we het net al over hadden is bovendien heel goed te herkennen aan de kleur, zo ziet geen enkele andere e-liquid eruit. Twijfel je nog of je met of zonder nicotine wil roken? Dat is geen probleem, want alle smaken zijn te verkrijgen met of zonder. Wil je wel nicotine maar niet te veel? Ook dat kan, want je kunt kiezen uit de nicotine gehaltes 3 milligram, 6 milligram of 12 milligram per milliliter.

 

Upgraden

Heb je al een e-sigaret en wil je vampire vape gaan gebruiken? In principe is dat mogelijk, maar misschien is het ook interessant om je e-sigaret te upgraden. Een upgrade kan ervoor zorgen dat je meer e-liquid kwijt kan of dan je wat langer kunt roken. Er zijn verschillende soorten upgrades te verkrijgen, dus verdiep je hier dan eens in. Zo kun je nog langer genieten van de vampire vape.

https://wizzits.com/e-liquid/vampire-vape/