Intaro.nl
Image default
Gezondheid

Welke zorgverzekering past bij mij?

Er zijn genoeg zorgverzekeraars om uw zorgverzekering bij af te sluiten, maar de ene zorgverzekeraar is de andere niet. Ze hebben elk een eigen visie en aanpak. Het ligt eraan wat u belangrijk vindt bij het kiezen van een zorgverzekering. Het is daarom goed om aan het einde van het jaar even stil te staan bij de vraag: welke zorgverzekering past bij mij? Door veranderingen in de zorg of in uw eigen situatie, kan dit per jaar verschillen. Bij Salland denken we graag met u mee om een zorgverzekering af te sluiten die aansluit op uw zorgbehoeften.

Regio Salland

Onze naam geeft al aan dat wij actief zijn in de regio Salland, specifiek in de provincies Overijssel en Gelderland. We weten precies welke zorgverleners er in deze regio te vinden zijn en hiermee houden we goed contact. Zo maken we afspraken met hen over de kosten en kunnen we ervoor zorgen dat de kwaliteit van de zorg hoog blijft, maar ook betaalbaar. Daarnaast staat Salland graag dicht bij haar verzekerden, zodat we weten waar u behoefte aan heeft en de beste service kunnen bieden. U kunt bijvoorbeeld altijd contact opnemen met ons ZorgAdvies team voor het vinden van zorg die bij u past.

Zorgpremies 2019

Salland is niet gericht op het maken van winst en hier merkt u de voordelen van. Een groot deel van de premie die u betaalt, wordt direct geïnvesteerd in de zorg. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd, terwijl we de premie altijd laag houden. Salland gelooft dat iedereen recht heeft op goede zorg, ongeacht leeftijd of gezondheid. Daarom betaalt iedereen bij ons dezelfde premie voor de basisverzekering. Meer informatie over de zorgpremies vindt u binnenkort op onze website. Hier kunt u ook uw premie berekenen. Als u aan de hand hiervan nog vragen heeft, dan kunt u natuurlijk gerust contact met ons opnemen.

https://www.salland.nl/