Intaro.nl
Image default
Woning en Tuin

Wat maakt het zo voordelig bij tegels inclusief leggen?

Ga je iets in huis verbouwen en heb je daar speciale tegels voor nodig? Bij Natural Stones worden verschillende natuurstenen aangeboden waar je uit kan kiezen. Er kunnen tegels in huis geplaatst worden of in de tuin. Een mooie steen kiezen kan erg lastig zijn, zeker als er veel keuze is. Bij Natural Stones kun je langsgaan om eventueel wat showrooms te zien die ieder een andere tegel laten zien. De ene kamer laat een tegel zien die op de muur zit en de andere kamer laat zien hoe de tegel op de vloer eruit ziet. 

Wat voor tegels zijn er?

Bij Natural Stones zijn verschillende keramische tegels te krijgen. Ook zijn er niet alleen vloertegels te verkrijgen maar ook tuin tegels of steenstrips. De stenen komen uit verschillende landen zoals Italië, India en Spanje. Natural Stones is gespecialiseerd in natuursteen, hardsteen, graniet, keramiek, marmer en composiet. Kies je voor een van de keramische vloertegels bij Natural Stones? Kies dan voor tegels inclusief leggen. Natural Stones heeft altijd mooie en voordelige aanbiedingen en je kan zelf voor een pakket kiezen. 

Wat houd tegels inclusief leggen in?

Wanneer je bij Natural Stones kiest voor een bepaald soort steen, hoort hier een pakket bij. Je kan zelf uit het pakket kiezen en zo een voordelige prijs krijgen voor de tegels inclusief leggen. Kies je alleen voor de tegels en laat je het leggen door een ander bedrijf doen? Dan kan dit vaak juist duurder uitkomen dan wanneer je dit door Natural Stones laat doen. Op de website kun je verschillende pakketten vinden. De prijs hangt af van de soort steen en of je deze een glanzende of matte uitstraling wilt geven. 

Ben je geïnteresseerd? Maak vrijblijvend een afspraak om een kijkje te nemen in een van de showrooms of gratis advies te krijgen.